Brugerdiskussion:Gorbi/Arkiv 2

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
ArkivDette er en side med arkiverede diskussioner fra Brugerdiskussion:Gorbi.
Ønsker du at genoptage en arkiveret diskussion, skal du flytte den tilbage til diskussionssiden.

Skabelon:Infoboks land2[redigér wikikode]

Jeg har set du har opdateret Infoboks land2, kan du ikke et eller andet sted forklare, hvad den nye infoboks kan, den gamle ikke kunne. mvh Per (PerV) (diskussion) 30. dec 2016, 15:28 (CET)

Jeg er i gang med dokumentationen til infoboks'en, hvor jeg nok skal forklare de nye parametre. Grundlæggende er der ikke sket de store ændringer af Infoboks land2, da ændringerne mest har været en oprydning i koden i gennem skiftet til {{Infoboks}}. Jeg har dog sat en række nye parametre ind fra andre wiki'er, f.eks. | nationaldag =, | befolkningstilvækst = og et par andre omkring topografi. Derudover er {{genitiv}} indsat, så links under bl.a. flag og våbenskjold endelig bliver linket korrekt. Jeg har desuden forsøgt at lave sammenhæng med {{Infoboks tidligere land}} ved at gøre det muligt at linke til tidligere lande nederst i infoboksen, som jeg skriver mere om på dokumentationssiden. --Gorbi (diskussion) 30. dec 2016, 16:53 (CET)
Ja jeg så, at samtidigt med at jeg skrev mit indlæg her var du gået igang ;) Thumbup.svg. Men det lyder rigtigt udmærket med sammenhængen med {{Infoboks tidligere land}}, så kan vi vel udfase Infoboks tidligere land? mvh Per (PerV) (diskussion) 30. dec 2016, 16:59 (CET)
Det eneste jeg har indsat er muligheden for at linke tilbage til tidligere lande (se eksempelvis Tyskland), så desværre er der stadig lang vej med at udfase {{Infoboks tidligere land}}. Jeg håber vi på længere sigt kan sammenflette {{Infoboks tidligere land}} og {{Infoboks land2}}, men Infoboks tidligere land er mildt sagt en meget kompliceret skabelon. I øjeblikket er der faktisk en diskussion på en-wiki om at sammeflette de to infobokse, så foreløbigt kan vi vente og se hvad resultatet deraf bliver. --Gorbi (diskussion) 30. dec 2016, 17:12 (CET)
OK, men flot arbejde alligevel! Godt nytår til dig og dine Thumbup.svg mvh Per (PerV) (diskussion) 30. dec 2016, 17:26 (CET)

Nyheder for januar 2017[redigér wikikode]

Annoncer
Ugens konkurrence

15-årsjubilæum 1. februar

Skriv til Wikipediajournalen!


Share your experience and feedback as a Wikimedian in this global survey[redigér wikikode]

  1. ^ This survey is primarily meant to get feedback on the Wikimedia Foundation's current work, not long-term strategy.
  2. ^ Legal stuff: No purchase necessary. Must be the age of majority to participate. Sponsored by the Wikimedia Foundation located at 149 New Montgomery, San Francisco, CA, USA, 94105. Ends January 31, 2017. Void where prohibited. Click here for contest rules.

Nederlandene vs Holland[redigér wikikode]

Der er ved afstemning bestemt at Nederlandene og Holland, samt nederlandsk og hollandsk, ikke må erstattes med hinanden. DSN kalder de to synonyme. Vil du være så venlig ikke at rette dem igen?
  Rodejong   💬 ✉️ 24. jan 2017, 11:39 (CET)

Rodejong: Vær venligst obs at du ikke tilbagefører fejl, når du ruller tilbage. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 24. jan 2017, 11:42 (CET)
Lol Knud Winckelmann: Du gave mig en redigeringskonflikt, da jeg selv ville rette dem tilbage. Du var hurtigere end jeg var.
  Rodejong   💬 ✉️ 24. jan 2017, 11:51 (CET)
Tak, det var jeg ikke klar over, men det vil jeg huske til en anden gang. --Gorbi (diskussion) 24. jan 2017, 14:56 (CET)

Nyheder for februar 2017[redigér wikikode]

Nye Wikidata-skabeloner[redigér wikikode]

Hej Gorbi

Rart at se at nogen bruger de nye Wikidata-skabeloner som jeg lavet. Jeg lavede den nye parameter 'medstort' fordi jeg så at du havde brugt ucfirst tidligere i dag. Det virker ikke da det første tegn i et link er [. Jeg ville egentlig fortælle dig om 'medstort' nu, men jeg ser at du allerede har opdaget og brugt den den få minutter efter den var lavet.

Du skal bare sige til hvis der er nogle funktioner som du savner, enten på min eller den relevante skabelons diskussionsside, så er det meget muligt at jeg kan lave det. Mvh. Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 8. feb 2017, 19:10 (CET)

Mange tak for din ændring med ucfirst, og særligt mange tak for de nye Wikidata-skabeloner. Det er rart at vi nu har ordenlige værktøjer til wikidata, og kan komme af med de "halve" løsninger. Hvis jeg støder på nogle funktioner som mangler, skal jeg nok kontakte dig. --Gorbi (diskussion) 9. feb 2017, 14:14 (CET)

Your feedback matters: Final reminder to take the global Wikimedia survey[redigér wikikode]

(Sorry to write in English)

Nyheder for marts 2017[redigér wikikode]

Wikipediajournalen
9. årgang, nr. 3 - udgivet 2. marts 2017

Nyheder for april 2017[redigér wikikode]

Wikipediajournalen
9. årgang, nr. 4 - udgivet 1. april 2017

Nyheder for maj 2017[redigér wikikode]

Wikipediajournalen
9. årgang, nr. 5 - udgivet 1. maj 2017

Wikipedia:Landsbybrønden/Statsborgerskab og nationalitet[redigér wikikode]

Dette angår dig da man vil fjerne adskillelsen af Nationalitet og Statsborgerskab, og flette det sammen til én parameter. Giv gerne din mening her  •   Rodejong   💬 ✉️ 14. maj 2017, 20:17 (CEST)

Sandkasser[redigér wikikode]

Til denne redigering kan jeg ikke se nogen anvendelse af sandkasse til test inden implementering, kan du oplyse om hvor du har testet den henne? I fald du ikke har testet, vil jeg erindre dig om at så store ændringer skal testes først. Som du nok er klar over har den slags ledt til ekstremt ophidsede debatter og blokeringer. Mvh. Vrenak (diskussion) 19. maj 2017, 11:25 (CEST)

Wikipediajournalen abonnent-unudersøgelse[redigér wikikode]

Hej Wikijournalen-læser! Jeg har oprettet et spørgeskema til vores abonnenter for at undersøge hvilket indhold de primært læser i Wikipediajournalen, samt hvad de gerne vil se mere af. Jeg vil blive meget glad hvis du kan bruge 5 minutter på at besvare spørgeskemaet. Tryk her for at gå i gang! Mvh. InsaneHacker 🕊️ (💬) 1. jun 2017, 00:38 (CEST)

Nyheder for juni 2017[redigér wikikode]

Wikipediajournalen
9. årgang, nr. 6 - udgivet 1. juni 2017

Nyheder for juli 2017[redigér wikikode]

Wikipediajournalen
9. årgang, nr. 7 - udgivet 1. juli 2017

Forslag ang. WikiProjekt banner-gadget[redigér wikikode]

Hej Gorbi, da du deltog i denne afstemning om WikiProjekt-skabeloner kunne jeg godt tænke mig at høre dit input på denne diskussion på Landsbybrønden. På forhånd tak for dit input. --InsaneHacker 26. jul 2017, 17:32 (CEST) (leveret af en administrator via MassMessage)

Nyheder for august 2017[redigér wikikode]

Wikipediajournalen
9. årgang, nr. 8 - udgivet 1. august 2017

Skabelon:Infoboks skuespiller sandkasse[redigér wikikode]

Hej Gorbi. Kunne du ikke bruge en sandkasse til Skabelon:Infoboks skuespiller og gerne opbygge testcases den infoboks. Det er et meget brugt infoboks og det tager en del tid for systemet at komme igennem en ændring af den - specielt når du har flere ændringer lige efter hinanden.. Derudover har jeg jagtet en anden bruger for netop ikke teste det. --Steen Th (diskussion) 10. aug 2017, 14:03 (CEST)

Hej Steen. Tak, det skal jeg nok huske til en anden gang. --Gorbi (diskussion) 10. aug 2017, 22:37 (CEST)

Skabelon:Infoboks flod/sandkasse[redigér wikikode]

Jeg kan se du er gået igang med Infoboks flod. Har du set mit indlæg på Brugerdiskussion:NivlekDa om kortet nederst. Der ud over kunne jeg tænke mig at det ville være fint, hvis vi i fremtiden havde mulighed for at indsætte to sæt koordinater, et sæt for udspring og et sæt for udmunding, det gør jeg allerede, men må benytte <br /> og andre fixfaxerier for at få det til at virke, du kan se her Unzja, hvordan jeg plejer at gøre. Vi kunne evt. overveje i fremtiden at indsætte et kort, hvor udspring og udmunding er markeret som på ru wiki: Unzja på ru wiki, altså et kort med to prikker. mvh Per (PerV) (diskussion) 22. aug 2017, 16:58 (CEST)

Hej. Ja, jeg så dit indlæg og vidste hvor fejlen lå i {{Infoboks flod}}, men jeg kan se at NivlekDa er kommet i forkøbet. Det med de to sæt koordinater synes jeg er en god idé. Jeg vil prøve at strikke noget sammen, men er ikke helt ekspert i det med {{Kortpositioner}} osv.--Gorbi (diskussion) 22. aug 2017, 18:33 (CEST)
Jeg kan huske at Thyge har beskæftiget sig med det, han har ihvertfald et kort med tonsvis af prikker. Det kan måske stjæles derfra? mvh Per (PerV) (diskussion) 22. aug 2017, 18:37 (CEST)
@PerV: Er det noget i den her stil du havde i tankerne ?.
Hvis det implementeres vil følgende kode skulle bruges til at danne koordinater:
 |landkort = Alperne

 |udspring = [[Rhônegletcheren]] i [[Valais]]
 |udspring_bredde_grad = 46 |udspring_bredde_min = 34.32 |udspring_bredde_sek = |udspring_bredde_ret = N
 |udspring_længde_grad = 8 |udspring_længde_min = 22.58 |udspring_længde_sek = |udspring_længde_ret = E
 |udspring_landiso = CH-VS_type:glacier

 |udmunding = [[Middelhavet]] ved [[Marseille]]
 |udmunding_bredde_grad = 43 |udmunding_bredde_min = 19 |udmunding_bredde_sek = 51 |udmunding_bredde_ret = N
 |udmunding_længde_grad = 4 |udmunding_længde_min = 50 |udmunding_længde_sek = 44 |udmunding_længde_ret = E
Der vil således både komme et kort i bunden af infoboksen og koordinater under parametrene 'Udspring' og 'Udmunding'.
Dog er ulempen, at funktionen bruger den nyere {{Location map}}, som ikke er oversat til dansk (den danske {{Kortpositioner}} kunne godt trænge til at blive opdateret til samme standard som den engelske) Derfor vil der mangle en masse Kortpositioner-skabeloner, fordi den kalder på eksempelvis Skabelon:Location map Rusland, som ikke findes, men som først skal laves igennem en omdirigering til Skabelon:Kortpositioner Rusland.--Gorbi (diskussion) 22. aug 2017, 20:14 (CEST) Thumbup.svg

Ja eksakt. Det der med kortene kræver så lidt tid, man skal først og fremmest finde ud af kort i passende størrelsesforhold. Jeg tror når det drejer sig om Rusland, som jeg jo koncentrerer mig om, vil kort der dækker de enkelte Føderale distrikter være passende. De findes endnu ikke på dansk wikipedia, så dem må jeg se at få oprettet. I enkelte tilfælde, hvor en flod løber inden for en enkelt oblast kan man jo benytte et kort over den. mvh Per (PerV) (diskussion) 22. aug 2017, 20:47 (CEST)

Netop. Når vi engang i fremtiden får givet Kortpositioner-skabelonerne en overhaling, vil man eksempelvis kunne vælge flere kort, som der eksempelvist bliver brugt i infoboksen på en:2017 Saint Petersburg Metro bombing (hvor der både er kort over Rusland, Europæisk Rusland og Sankt Petersborg). Indtil videre må vi dog nøjes med det her. Jeg ruller ændringerne ud når jeg har rettet det sidste til og opdateret dokumentationen.--Gorbi (diskussion) 23. aug 2017, 10:35 (CEST)
Et par indspark fra min side, er du sikker på at hvis du ruller det ud, opstår der ingen problemer i de eksisterende Infoboks flod, vi får jo ikke ændret alle forekomster af infoboksen over en nat? Og, du har valgt at placere af oplysningerne i infoboksen som: 1) Udspring, 2) Udmunding 3) Udmundingshøjde 4) Udspringets højde (som vel skal hedde Udspringshøjde eller Kildehøjde). Jeg synes det er mere naturligt at rækkefølgen er: 1) Udspring, 2) Udspringshøjde/Kildehøjde 3) Udmunding 4) Udmundingshøjde. Og så til aller sidst, kan vi ikke hente wikidata til i det mindste én af koordinat sættene i infoboksen på wikidata? Der plejer det at være udmundingskoordinaterne, der er opgivet. Men at hente wikidata kommer måske senere? mvh Per (PerV) (diskussion) 23. aug 2017, 11:01 (CEST)
PS: Skal vi vende det på landsbybrønden, inden det rulles ud? mvh Per (PerV) (diskussion) 23. aug 2017, 11:01 (CEST)
Ændringerne som jeg har lavet, burde ikke påvirke de eksisterende infoboks, og hvis der skulle ske noget kan det rettes i {{Infoboks flod}}. De fire oplysninger har jeg flyttet rundt igen. Det med wikidata til koordinater kunne være smart, men jeg er ikke sikker på de rigtige "værktøjer" og skabeloner findes til det.
Du har nok ret. Jeg skriver et indlæg på Skabelondiskussion:Infoboks flod når jeg har testet færdigt.--Gorbi (diskussion) 23. aug 2017, 11:23 (CEST)
Vi kan vel hente: Land, Længde og Afvandingsareal og sikkert også Middelvandføring for de floder, hvor det er registrreret? Men den nye opsætning ser fin ud, jeg undrer mig bare hvorfor du fastholder "Udspringets højde" og ikke bruger "Udspringshøjde/Kildehøjde"? Iøvrigt ville jeg bytte om på de to hovedafsnit så "Fysiske kendetegn", som jeg ville kalde "Geografi", kommer før "Flodlejets kendetegn", hvad siger du til det? Bemærkede du iøvrigt jeg har ændret "Flodens navn" til "Vandløbets navn", så behøver vi kun at have én vandløbsboks, istedet for en for å og en for flod. Det er efter min mening overkill. mvh Per (PerV) (diskussion) 23. aug 2017, 12:30 (CEST)
Gode idéer. Jeg vil se om det er muligt at samle {{Infoboks Vandløb}}, {{Infoboks vandløb}} og {{Infoboks kanal}} til én.--Gorbi (diskussion) 26. aug 2017, 15:50 (CEST)

Nyheder for september 2017[redigér wikikode]

Wikipediajournalen
9. årgang, nr. 9 - udgivet 1. september 2017

Nyheder for oktober 2017[redigér wikikode]

Wikipediajournalen
9. årgang, nr. 10 - udgivet 1. oktober 2017

Store ændringer[redigér wikikode]

Kære Gorbi. Det er fantastisk at du laver et stort stykke arbejde på infobokse, men når du laver større ændringer, som den du lige har lavet på {{Infoboks fodboldspiller}} vil det være en brandgod idé lige at vende det med andre brugere først. Eksempelvis har du ført parameteren "øgenavn" ind, som nu er blevet fjernet igen. Hvis du ønsker den ind, kan vi jo tage diskussionen på rette sted, om den giver mening at have. Ellers rigtigt godt stykke arbejde. mvh Tøndemageren (diskussion) 7. okt 2017, 10:37 (CEST)

Det skal jeg huske til en anden gang.--Gorbi (diskussion) 10. okt 2017, 09:58 (CEST)

Skabelon:Kortpositioner Kamtjatka kraj[redigér wikikode]

Kan du forklare mig, hvordan man vælger kort i infoboksene, mellem "Outline Map" og "Relief Map". Du kan se i artiklen om Khangar, hvor jeg synes det ville være naturligt med "Relief Map" istedet for "Outline Map". Så vidt jeg kan se vælges kortet korekt f.ex. i artiklen om Volga. Umiddelbart opfatter jeg det som om det er infoboksene, der bestemmer hvilket kort der anvendes. Er det korrekt? Eller er der en eller anden kode jeg skal sætte ind? mvh Per (PerV) (diskussion) 10. okt 2017, 11:01 (CEST)

Hej Per. Kortene vælges på infoboks-niveau ved hjælp af |relief = yes, som her. Funktionalitet var dog ikke implementeret i den underliggende skabelon for {{Infoboks bjerg}} i modsætning til eksempelvis {{Infoboks flod}}. Det skulle være rettet nu, således man blot skal indsætte |relief = yes for at vælge relief-kortene.--Gorbi (diskussion) 10. okt 2017, 11:28 (CEST)
Er det rigtigt forstået, at det er indbygget i infoboksen nu? Kan du oplyse, hvilke infobokse |relief = yes er indsat i? Det ville vel være smart hvis det stod i dokumentationen Face-smile.svg
Vil du iøvrigt se her. Jeg tror ikke Bruger NivlekDa er online. mvh Per (PerV) (diskussion) 10. okt 2017, 12:25 (CEST)
Ja, hvis der findes et "image1" i Kortpositioner-skabeloner, vil de som udgangspunkt hentes. Indtil videre kender jeg kun til {{Infoboks bjerg}} og {{Infoboks flod}}, som henter relief-kort.
Jeg har tilføjet mulighed for to kort i {{Infoboks by}}, som vist i dit eksempel med Sevastopol her.--Gorbi (diskussion) 10. okt 2017, 22:16 (CEST)
TAK - se Sevastopol, hvad jeg tænkte på. Man går på knust glas når man taler om Omstridte geografiske områder, der er altid nogen der mener at de facto ikke er sandheden, så nu kan jeg endda tilfredsstille revanchister Face-smile.svg. mvh Per (PerV) (diskussion) 11. okt 2017, 00:07 (CEST)
Det er jo lige det ! Jeg er glad for at kunne hjælpe. --Gorbi (diskussion) 11. okt 2017, 11:33 (CEST)

Skabelon:Vejikon Rusland R-vej[redigér wikikode]

  1. Jeg har et ønske om at få rettet vejikonerne for russiske veje. Hvis du ser nl:Sjabloon:Pictogram weg Rusland R-weg har de hollandske ikoner en hvid stribe, tilsvarende europavejsikonerne. Kan det laves på da wiki?
  2. Jeg er i tvivl om, hvordan man benytter europavejsikonerne. Jeg regnede med at jeg kunne finde ud af, når man indsatte billedet kunne man samtidigt linke til omtalen af vejen. Jeg forsøgte her: Tula, men det duede ikke.
  3. Som du måske kan se er jeg begyndt at indsætte det ekstra kort på artikler om russiske byer. Det er en stor forbedring; men jeg undrer mig over parametret: "| oversigtkort_størrelse = ". Jeg sætter det konsekvent til 250 px, men kan det ikke lige så godt være indbygget i skabelonen, vi behøver vel ikke at have valgfrihed om oversigtkort_størrelsen?
  4. Senere har jeg et par andre rettelser af infoboks by, jeg gerne vil have dig til at kigge på, når du får tid. mvh Per (PerV) (diskussion) 26. okt 2017, 11:07 (CEST)
PS: Vil du kigge her, måske er det noget du kan hjælpe med? mvh Per (PerV) (diskussion) 26. okt 2017, 11:54 (CEST)
1. Koden er ens hos både nl-wiki og da-wiki, men giver forskellige resultater. Det er måske noget med håndteringen af HTML-kode på da-wiki, som er anderledes end nl-wiki, så det kan jeg desværre ikke hjælpe med.
2. Der er to skabeloner, som kan lave Europavejsikoner: {{Vejikon Europa E-vej}} og {{Europavej}}, og derudover kan man lave ikonet manuelt med et billede:
{{Vejikon Europa E-vej|105}} giver E105
{{Europavej|105}} giver E105
[[Fil:Tabliczka E105.svg|32px|link=Europavej 105]] giver Tabliczka E105.svg
3. Standard er allerede sat til 249px, men overskrives når | oversigtkort_størrelse = er tom eller andet er vist. Du kan bare slette | oversigtkort_størrelse =, så er det ikke nødvendigt at specifikt indsætte 250px.
4. Om Modul:Location map/data/Central Moscow: Alle skabeloner, som begynder med 'Modul:Location map/data/' virker som udgangspunkt ikke med skabeloner, som bruger {{Kortpositioner}}, men kun med {{Location map}}. For at kunne bruge de skabeloner til alle andre, bør {{Kortpositioner}} opdateres til Lua, som en-wiki bruger. Desværre kan jeg ikke Lua, så der er nogen andre der må komme se på det. Ellers må du kopiere skabelonen over i en ny skabelon, som her.--Gorbi (diskussion) 28. okt 2017, 14:41 (CEST)

Husk[redigér wikikode]

at pille {{coord wd|region=RU|type=mountain}} af når du indsætter infoboks med kort og koordinater. Face-smile.svg mvh Per (PerV) (diskussion) 30. okt 2017, 13:03 (CET)

Tak, det skal jeg huske.--Gorbi (diskussion) 30. okt 2017, 14:25 (CET)


Jeg lovede at vende frygteligt tilbage!!![redigér wikikode]

Face-smile.svg

Det drejer sig om Skabelon:Infoboks by. Det er udmærket at vi får opdateret indbyggertallet med {{WD indbyg1/år}}. Der er imidlertid en mangel. Som det er nu, indsætter jeg ref manuelt. Du kan f.ex. se Zalari. Det betyder, at det der er smart med wikidata, bliver negativt, når indbyggertallet bliver opdateret via wikidata. Så vil vi ofte have et indbyggertal fra 2017, mens kilden der henvises til, er en befolkningsstatistik fra 2016. Jeg mener det kunne løses ved at infoboksen, tilsvarende Infoboks Wikidata person, henviser til wikidata for kilde. Den der blyant. Imidlertid ville jeg blive virkeligt glad, hvis blyanten kun blev indsat, hvis population på wikidata faktisk har "reference URL" ikke blot "imported from". Hvis referencen på wikidata kun er "imported from", mener jeg, at vi bør mærke indbyggertallet med {{km}}.

Er det noget du orker kigge på?

Som det er nu, skal jeg faktisk konstant holde øje med indbyggertallet i nogle hundrede russiske byer, og på dansk wikipedia bliver det sikkert flere tusinde opdateringer af kilder til indbyggertallet i byer. mvh Per (PerV) (diskussion) 30. okt 2017, 13:26 (CET)

@PerV: Jeg kan se hvad du mener, men igen kræver det viden i Lua-kodning, som jeg ikke kender særligt godt. Tilgængelig ved jeg at engelsk Wikipedia har et modul og en skabelon, som kan håndtere kilder fra Wikidata (se en:Module:Wd og en:Template:Wikidata, hvor der også er eksempler på brug). Et af eksemplerne er netop omkring hentning af indbyggertal, samt tidspunkt og kilde dertil.
{{#invoke:wd|property|qualifier|references|normal+|Q55|P1082|P585}} bliver til: 17.282.163 (2019)[1]

Referencer


Det er vel noget i denne stil, som kunne være smart i {{Infoboks by}}, men det kræver først at både skabelonen og modulet oversættes til dansk osv. Desuden vil det være klogest at tilføje funktionalitet til de eksisterende Wikidata-skabeloner, i stedet for at lave en ny serie af Wikidata-skabeloner. Jeg har foreløbig kopieret modulet til Modul:Wd til test og "showcase", men som sagt har jeg ikke den store viden omkring Lua, så jeg lave formentlig ikke mere på dem.--Gorbi (diskussion) 30. okt 2017, 14:25 (CET)
Tak for svaret, jeg beklager, jeg er så besværlig ... men sorry, hvad betyder det, er det noget du vil gå videre med ifht det der Modul:Wd? mvh Per (PerV) (diskussion) 30. okt 2017, 14:34 (CET)
Denne kode burde virker for de fleste artikler med indbyggertal: {{wd|property|qualifier|references|normal+|P1082|P585}}. Du kan se hvordan det virker i praksis her. Som sagt så jeg helst at funktionalitet blev bragt til over til {{Wikidata-tal}}, men det er uden for min viden i Lua-kodning. Og derfor kan jeg ikke rigtig lave mere ved Modul:Wd.--Gorbi (diskussion) 30. okt 2017, 15:19 (CET)

Skabelon:Infoboks bjerg[redigér wikikode]

Jeg forsøgte at kigge den igennem, men er ikke sikker på jeg forstod alt, så jeg spørger istedet: Kan boksen nu også benyttes tl en bjergkæde, den infoboks han vi manglet i lang tid. mvh Per (PerV) (diskussion) 2. nov 2017, 12:26 (CET).

Ja, den kan ligesom engelsk wikipedia også bruges til bjergkæde (det er bare ikke alle parametre, der så er relevante). Jeg har forsøgt at lave et eksempel her.--Gorbi (diskussion) 2. nov 2017, 12:41 (CET)
TAK Jeg er meget glad for din oprydning i infoboksene! De virker velovervejede, og seriøse! mvh Per (PerV) (diskussion) 2. nov 2017, 12:47 (CET)


Nyheder for november 2017[redigér wikikode]

Wikipediajournalen
9. årgang, nr. 11 - udgivet 2. november 2017

Petro Porosjenko[redigér wikikode]

Du har indsat oplysninger om at Porosjenko er medlem af "Den ukrainsk-ortodokse kirke (Kijev-patriarkatet)", hvor har du det fra? Iflg. ru, uk og en wiki samt gazeta.ua er Porosjenko medlem af "Den ukrainsk-ortodokse kirke (Moskva-patriarkatet)". De to kirker splittedes så vidt jeg kan forstå fra hinanden engang i 1990'erne, og så vidt jeg kan forstå hører Trinity Monastery of St. Jonas under Den ukrainsk-ortodokse kirke (Moskva-patriarkatet). I de to kilder du har anført, kan jeg ikke finde oplysninger, der bekræfter oplysningen du har indsat. mvh Per (PerV) (diskussion) 13. nov 2017, 17:25 (CET)

Du har ret med Moskva-patriarkatet. Jeg har rettet det tilbage og sat en kilde på. Jeg hentede oplysningen fra en-wiki, men de har åbenbart fejlagtige oplysninger og kilder.--Gorbi (diskussion) 13. nov 2017, 20:28 (CET)