Glostrup F.K.

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
(Omdirigeret fra Glostrup FK)
Spring til navigation Spring til søgning
Glostrup F.K.
Klubdetaljer
Fulde navn Glostrup Fodbold Klub - I.F. 32
Kælenavn(e) GFK
Grundlagt 2001
Hjemmebane Glostrup Stadion
Kapacitet 4000 tilskuere
Formand Nikolaj Wulff
Cheftræner Lars Orthmann
Liga 2015/16 Sjællandsserien
Andet
CVR-nummer 56667652
Websted glostrupfodbold.dk
Spilledragt
Spilledragt
Spilledragt
Spilledragt
Spilledragt
Hjemmebane
Spilledragt
Spilledragt
Spilledragt
Spilledragt
Spilledragt
Udebane

Glostrup Fodbold Klub – I.F. 32 (Glostrup F.K.) er en dansk fodboldklub, der hører hjemme i Glostrup Kommune vest for København. Holdet har tidligere spillet i Danmarks anden bedste række, 1. division (fodbold). Den 3. februar 2009 besluttede klubbens generalforsamling, at oprette en delvis fusion mellem GFK og Albertslund IF Fodbold gældende fra starten af sæsonen 2009-10. Fusionen omfattede klubbernes U16-U19-hold samt de to senioafdelinger, og de pågældende hold har herefter deltaget i turneringer under navnet Boldklubberne Glostrup Albertslund (BGA).

Klubbens træner er Lars Orthmann [1], og holdet spiller sine hjemmekampe på Glostrup Stadion med plads til 4.000 tilskuere.

Glostrup F.K. blev dannet den 1. januar 2001, i første omgang som en overbygning af tre fodboldklubber fra Glostrup Kommune; Hvissinge FC samt fodboldafdelingerne i idrætsklubberne I.F. 32 og Glostrup IC. I foråret 2003 tog man så skridtet fuldt ud og fusionerede de tre fodboldklubber, så alle aktiviteterne blev samlet i en og samme klub.

Ekstern kilde/henvisning[redigér | redigér wikikode]

Referencer[redigér | redigér wikikode]