Høj stol

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Høj stol er en børnestol designet af Nanna Ditzel i 1955. Den betegnes som et hovedværk og er på Kulturkanonens liste over børnekunst.[1]

Forbrugerstyrelsen fik standset salget af stolen i 2002, fordi den kunne være ustabil.[2]

Henvisninger[redigér | rediger kildetekst]

  1. ^ Kulturkanonen (PDF), Kulturministeriet, arkiveret fra originalen (PDF) 7. januar 2019, hentet 8. februar 2018
  2. ^ Høje barnestole forbydes, Politiken, 25. december 2002, hentet 8. februar 2018
Møbler og inventarSpire
Denne artikel om møbler og inventar er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
Denne artikel kan blive bedre, hvis der indsættes et (bedre) billede
Hjælp os ved at uploade dit eget billede eller finde et på Internettet.
Se nærmere om hvordan

Du kan hjælpe ved at uploade et eller flere af dine billeder til Wikimedia Commons iht. de tilladte licenser og indsætte det/dem i artiklen.

Har du ikke selv taget et billede, kan du søge efter eksisterende filer på Wikimedia Commons eller på fx på Flickr - fx med værktøjet Free Image Search Tool. Værktøjet er på engelsk, men du skal blot klikke på linket og derefter på knappen "Do it!". Du kan ændre antallet af viste eksempler ved at rette "5" til fx "25" hvis du ikke fandt et godt billede. Du skal være opmærksom på, at fair use ikke er tilladt på den danske Wikipedia. Er du i tvivl kan du spørge en administrator om hjælp.

Kan du ikke finde nogle frie billeder, kan du prøve at spørge ejeren af ikke-frie billeder, om de vil donere et billede. Du kan finde eksempler på forespørgsel her.