Brugerdiskussion:Marginataen

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Lad være med at indsætte billeder, som du har fundet på internettet. Fotografier er omfattet af copyright. —Pugilist (diskussion) 28. maj 2021, 23:28 (CEST)[svar]

Gtk-dialog-info.svgHjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, Marginataen! (Storbritannien English)
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst, som er ment som en hjælp, hvis du vil oprette og redigere artikler. Yderligere oplysninger og inspiration findes i vores fulde velkomst og i punkterne nedenfor.
Crystal Clear app lassist.png Wikipedias fem søjler
Wikipedias politikker og normer er baseret på Wikipedias fem søjler.
Gtk-dialog-info.svg Retningslinjer
Wikipedias hjælpe- og instruktionssider.
Hjælp:Guide Guide
Tag et skridt ad gangen ved hjælp af dette selv-kursus.
Crystal Clear app file-manager.png Følg politikkerne & notabilitet
Regler som man bør følge. Herunder er bl.a. kravet om overholdelse af ophavsretten.
Cicero.PNG Få inspiration fra vores bedste artikler
Skriv artikler, der opfylder vores designmæssige krav.
Nuvola apps edu languages.png Mentorprogram
Et program designet til at hjælpe nye og uerfarne brugere.
Nuvola apps important yellow.svg Hvad Wikipedia ikke er
Ting man skal undgå – herunder partiske artikler og selvbiografier.
Nuvola apps ksirc.png Ofte stillede spørgsmål
Svar på ofte stillede spørgsmål.
Crystal Clear app kedit.svg Sandkassen
Denne side kan bruges til eksperimenter.
Crystal Clear action apply.png Få yderligere hjælp
Stil spørgsmål i Landsbybrønden eller i nybegynderforummet. Besøg gerne hjælpe- og chatkanalen på IRC.
ToolbarSignVectorDA-2020.png

Denne her side er din diskussionsside, hvor du får beskeder fra andre brugere, og hvor du kan besvare spørgsmål fra andre. Hvis du vil skrive en besked til en anden bruger, skal du skrive den på brugerens diskussionsside. Afslut altid dine indlæg på diskussionssider med ~~~~. Du kan også trykke på signérknappen (se billedet). Begge dele underskriver med dit brugernavn og et tidsstempel. Ved at klikke på "Gem side" bliver dit indlæg gemt.

Med venlig hilsen --Hjart (diskussion) 29. maj 2021, 06:08 (CEST)[svar]

Red copyright.svgRespekter ophavsretten
Hej Marginataen. Bemærk venligst følgende:

Kopiering af ophavsretligt beskyttede værker uden forudgående tilladelse er ulovligt

Dette gælder både tekster og billeder fra andre hjemmesider – også selvom der ikke står noget om ophavsret på hjemmesiden.

Hvis du er den eneste ejer af materialet, så skriv et indlæg på artiklens diskussionsside og indsend en erklæring for at gøre opmærksom på dette.
Hvis du ikke er ejer af materialet, skal du fjerne det og evt. skrive en ny tekst med det kopierede materiale som kilde.

Læs gerne politikken om ophavsret og om frie kilder.

Med venlig hilsen --Hjart (diskussion) 29. maj 2021, 06:08 (CEST)[svar]
Bemærk at det explicit skal oplyses på hjemmesiden at billeder etc frit kan bruges og redigeres mm, før de kan accepteres på vores billedlager.--Hjart (diskussion) 29. maj 2021, 06:08 (CEST)[svar]

Advarsel[rediger kildetekst]

Der er ikke tale om et “offentligt” billede med mindre du kan dokumentere, at det er udgivet under en Creative Commons-licens. At du ikke kan forstå det, ændrer ikke i det.

Du har nu flere gange trods henvendelser lagt det samme billede op. Sker det igen uden dokumentation for licensforholdene, bliver din redigeringsadgang inddraget. —Pugilist (diskussion) 29. maj 2021, 12:10 (CEST)[svar]

Under "Om biografierne" på ft.dk står der: "Dog må billederne ikke ændres eller manipuleres eller gøres til genstand for selvstændig kommerciel udnyttelse.". Dette krav kan ikke honoreres på Commons og derfor går det ikke at kopiere billeder derfra.--Hjart (diskussion) 2. jun 2021, 21:10 (CEST)
Hvis du ikke er rimelig sikker på licensen, bør du i øvrigt heller ikke kopiere billeder.--Hjart (diskussion) 2. jun 2021, 21:12 (CEST)

Hvis du ikke forstår, hvorledes ophavsretten fungerer, og hvis du ikke gider lytte efter, hvad andre skriver til dig, er der ikke grundlag for at kunne redigere. Du har fået en pause i din redigeringsadgang, som du kan bruge til at læse lidt op på reglerne. --Pugilist (diskussion) 2. jun 2021, 21:49 (CEST)

Stop x nuvola.svgDu er blevet blokeret i Pugilist (diskussion) 2. jun 2021, 21:49 (CEST) på grund af hærværk.
Du vil ikke kunne foretage nogen redigeringer før denne blokering er udløbet. Slet ikke denne advarsel på denne side, da dette også vil blive betragtet som hærværk.

Hvis du mener at blokeringen skyldes en fejl, kan du rette henvendelse til den administrator der har blokeret dig; se blokeringsloggen.

Neutralitet[rediger kildetekst]

Gtk-dialog-info.svgWikipedia er ikke...
Tak for dit bidrag til Wikipedia. Det ser dog ud som om, at nogle af dine bidrag ikke opfylder Wikipedias grundregler. Det er derfor vigtigt, at du husker, hvad Wikipedia ikke er.
Gtk-dialog-warning.svg Skriv ikke om emner hvor du har tilknytning
Wikipedia er ikke et sted, hvor du kan reklamere for dig selv, din arbejdsplads, dine kunder eller for andre.
Yellow star, blue check, green plus.svg Kriterier for artikler
Wikipedia er ikke et sted, hvor du kan skrive om dig selv eller om ting du har en nær tilknytning til, eller om emner der ikke har en almen interesse.
Wikipedia:Ingen førstehåndsforskning Ingen førstehåndsforskning
Wikipedia er ikke en talerstol eller en blog, hvor du kan udbrede egne idéer og teorier.
Discussion.svg Politik for diskussionssider
Wikipedia er ikke et diskussionsforum til at debattere emnerne i almindelighed.
Du kan læse mere om hvad Wikipedia ikke er, og samtidigt er det vigtigt, at du skriver ud fra et neutralt synspunkt.

Ved at overholde disse regler får alle mest ud af det i længden. Du er selvfølgelig velkommen til at spørge i begynderforummet, såfremt du har yderligere spørgsmål.

Med venlig hilsen KnudW (diskussion) 26. jun 2021, 07:55 (CEST)

Det forsår jeg ikke. Hvad er det som ikke er neutralt i det jeg har skrevet?

Blogs, debatindlæg o.l. er generelt ikke gode kilder[rediger kildetekst]

Hej, i anledning af din redigering her vil jeg gøre opmærksom på, at blogs, personlige debatindlæg, læserbreve og andre personlige udtalelser generelt ikke er pålidelige kilder, jf. Wikipedia:Verificerbarhed, og derfor ikke bør anvendes som kildemateriale. Det samme gælder i de fleste tilfælde Facebook-opslag og lignende. --Økonom (diskussion) 6. dec. 2021, 18:21 (CET)[svar]

Ny advarsel[rediger kildetekst]

En redigering som denne er ikke seriøs. Hvis du ønsker fortsat at bidrage til dawp, vil jeg opfordre dig til nøje at overholde de retningslinjer, du mange gange er blevet gjort opmærksom på her og andetsteds. --Økonom (diskussion) 25. apr. 2022, 09:14 (CEST)[svar]

Blokeret[rediger kildetekst]

Stop x nuvola.svgDu er blevet blokeret i en uge på grund af hærværk.
Du vil ikke kunne foretage nogen redigeringer før denne blokering er udløbet. Slet ikke denne advarsel på denne side, da dette også vil blive betragtet som hærværk.

Hvis du mener at blokeringen skyldes en fejl, kan du rette henvendelse til den administrator der har blokeret dig; se blokeringsloggen.


Efter yderligere denne redigering, som er rent hærværk, har jeg blokeret dig i en uge. Jeg vil opfordre dig til kraftigt at genoverveje din adfærd, hvis du ønsker at foretage flere redigeringer her på dawp fremadrettet. --Økonom (diskussion) 25. apr. 2022, 09:19 (CEST)[svar]

Unskyld, jeg havde det bare lidt sjov med mine venner. Jeg lover at stoppe nu. Marginataen (diskussion) 25. apr. 2022, 09:21 (CEST)[svar]