Bruger:Twid/sletningsforslag

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Jeg har netop fornøjet mig med at downloade det sidste databasedump (fra 6. april 2005), og jeg har nu trukket alle artikler ud, der indeholder et link til Lexopen og som ikke indeholder "[" eller "{" eller "'''" og som højst er på 300 tegn. Den resulterende liste har jeg kigget igennem og slettet en snes artikler fra (da de trods alt måske kan bruges som starten på en rigtig artikel).

Vi taler altså her om artikler, der ikke er Wiki-formaterede, og som ikke er markeret med kategorier, skabeloner eller interwiki.

Jeg vil foreslå at slette alle disse artikler automatisk (jeg tænkte på at skrive et lille program, der henter den nyeste version af alle disse artikler, og som tjekker, at de ikke er blevet opdateret siden 6. april, før det sletter dem - da jeg ikke er administrator, vil jeg naturligvis ikke kunne køre programmet selv).

Alternativt kan jeg da også skrive et program, der markerer dem alle som QA eller Ordbog, men det skaber jo blot en masse arbejde for os alle.

Som jeg ser på det, vil det være bedre blot at slette dem, da det vil hæve den gennemsnitlige kvalitet af de danske Wikipedia-artikler.

-D-[redigér | rediger kildetekst]

-G-[redigér | rediger kildetekst]

-H-[redigér | rediger kildetekst]