Brugerdiskussion:Steenth/Arkiv 40

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
ArkivDette er en side med arkiverede diskussioner fra Brugerdiskussion:Steenth.
Ønsker du at genoptage en arkiveret diskussion, skal du flytte den tilbage til diskussionssiden.

Ønske om ny fejlliste[rediger kildetekst]

Hej Steen. Kunne jeg få dig til at lave en liste over sidenavne uden parentes, som omdirigerer til en side med (flertydig) i artikelnavnet. Jeg ved ikke selv hvad en sådan liste skal hedde, har du noget bud? Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 30. aug 2017, 11:42 (CEST)

Den har jeg allerede her: Bruger:Steenth/lister/Flertydig-side_tjek#Artikel_uden_parentes_er_en_omstilling_til_flertydig. Spørgsmålet om der er nogen som behøver at blive flyttet. De fleste kræver en administrator til at flytte dem. --Steen Th (diskussion) 30. aug 2017, 12:01 (CEST)

Nyheder for september 2017[rediger kildetekst]

Nyheder for oktober 2017[rediger kildetekst]

Brug af kort[rediger kildetekst]

Jeg forstår ikke, hvad der vælger almindeligt/reliefkort i f.ex Skabelon:Kortpositioner Arkhangelsk oblast. I artiklerne om Jula (flod) og Arkhangelsk har infoboksene helt tydeligt valgt rigtigt, selvom jeg skriver det samme "| landkort = Arkhangelsk oblast". Hvordan kan infoboksen vælge rigtigt? mvh Per (PerV) (diskussion) 5. okt 2017, 14:59 (CEST)

Og -- PS: Vil du slette Skabelon:Kortpositioner Rusland, som er redirect til Skabelon:Kortpositioner Rusland (rektangulær projektion). Og derefter flytte Skabelon:Kortpositioner Rusland2 til "Skabelon:Kortpositioner Rusland". Det vil sikkert betyde, at vi skifter kortet i samtlige byartikler til det nye "Skabelon:Kortpositioner Rusland". Det er min hensigt. Jeg synes simpelthen at kortet Russia edcp location map.svg er pænere end Russia location map.svg. mvh Per (PerV) (diskussion) 5. okt 2017, 15:08 (CEST)

Din bots seneste rettelser[rediger kildetekst]

Hej Steenth! Jeg kan se, at din bot bl.a. har lavet denne rettelse. Det er jo rigtig nok, at de tyske specialbogstaver har samme lyd, men hvorfor skal det rettes? Jeg spørger også, så jeg kan gøre det rigtigt i fremtidige artikler :) --Inc (diskussion) 22. okt 2017, 22:43 (CEST)

DEFAULTSORT bestemmer hvor en artikel optræder i en kategori. Jeg ved ikke meget om systemet, men jeg går ud fra at MediaWiki ville placere artiklen alfabetisk som Tu. Ved at ændre DEFAULTSORT til Tyrkisch fyr Anfænger bliver den kategoriseret alfabetisk som Ty hvilket reflekterer hvordan ordet rent faktisk lyder. Jeg ved ikke om det er korrekt alfabetisk sortering, men det er nok rationalet bag. Mvh. InsaneHacker 🕊️ (💬) 22. okt 2017, 22:59 (CEST)
Jeg danner en ny sorteringsnøgle ud de regler som fx er i retskrivningsordbogen. Og har kun betydning for sortering i kategorier. Jeg mapper alle bogstaver, så sorteringsnøglen, kun indeholder danske bogstaver inde for a til å.
Hvis du ikke vil bruge tid danne nøglen, så gør mine scriptets for dig. Jeg sætter et job igang, hvor alle de steder, hvor der mangler sorteringsnøgle, bliver de indsat. --Steen Th (diskussion) 22. okt 2017, 23:20 (CEST)

Nyheder for november 2017[rediger kildetekst]

Vamdrup-Padborg-banen[rediger kildetekst]

Hello, you write: Vejbæk - findes stadig som teknisk station iflg TIB-S https://bane.dk/Jernbanevirksomhed/Sikkerhed/Trafikale-regler/SR. Now i have read SR Sikkerhedsreglement Nyt om SR og SIN pr. 04.09.2017 - there is no information. Then i have taken: Søgning på hele hjemmesiden bane.dk -> teknisk station Vejbæk -> there is no result. Can you explan me this information: http://danskejernbaner.dk/vis.station.php?FORLOEB_ID=1132&content=Vejbaek-Teknisk-Station-Vk -> Byggeår 1969, Åbnet 1969, Nedlagt 1996? Greetings --Mef.ellingen (diskussion) 6. nov 2017, 00:07 (CET)

My source is TIB-S. Current version is hier : https://www.bane.dk/da/Jernbanevirksomhed/Sikkerhed/Trafikale-regler/-/media/ECF541FA1D69435E83858226E424107C.ashx page 427 and 430. --Steen Th (diskussion) 6. nov 2017, 00:19 (CET)
I have found it - can i see at this TIB-S, what kind of station that is? For persons, for goods or as here for crossing of trains? And at danskejernbaner.dk there it is a mistake? --Mef.ellingen (diskussion) 6. nov 2017, 00:52 (CET)
TIB contains information about the tracks, a detailed roadmap, you could call it. But from air photos it certainly just a crossing. You could ask danskejernbaner.dk, from where they have their infomation, or you could ask at http://www.jernbanen.dk/forum/ - they have a lot of expertise.
But Mef.ellingen, please discuss articles on the talk page of the article, not on a users talk page. Then it will be possible for later editors of the article to see which consideration has earlier been done about the article. --Madglad (diskussion) 6. nov 2017, 07:39 (CET)
Ok, thank you für this informations. Greetings --Mef.ellingen (diskussion) 6. nov 2017, 15:58 (CET)

Hvad laver din bot?[rediger kildetekst]

Hej Steenth. Kan du forklare, hvad din bot har gang i? Rmir2 (diskussion) 23. nov 2017, 19:25 (CET)

Så vidt jeg kan se sætter den klasse=omdirigering på sider, der er omdirigeringer til andre artikler. --Madglad (diskussion) 23. nov 2017, 19:39 (CET)
Nej, det gør den ikke. Den tilføjer klasse=omdirigering til skabeloner, som ellers er uden klasse. Men hvorfor? Rmir2 (diskussion) 23. nov 2017, 19:43 (CET)
Jeg gør netop det, som Madglad skriver. Jeg har fundet en masse diskussionssider, hvor artiklen er en omdirigering. Og det er svært at vurdere en omdirigering på anden måde. Hvis der er fejl, så sig til. Jeg har lavet en liste over de berørte diskussionssider: Bruger:Steenth/lister/diskussionsider med projektskabelon til omdirigeringer. --Steen Th (diskussion) 23. nov 2017, 19:50 (CET)
Se fx Overijssel. Rmir2 (diskussion) 23. nov 2017, 20:06 (CET)
Drilsk problem. Min sammenligningsprogram mener at Overijssel og Overijssel er ens. Jeg kigger på det og tager høje for det til næste kørsel. Jeg kan helvis finde andre eksempler på det, hvor det er gået galt. Jeg får dem rullet tilbage igen. --Steen Th (diskussion) 23. nov 2017, 20:32 (CET)

Nyheder for december 2017[rediger kildetekst]

Nyheder for januar 2018[rediger kildetekst]


Hej Steen, jeg har genoprettet siden, da den redirekter til Pereslavl-Zalesskij, der netop omtales som Pereslavl, både populært i Rusland og i to nartikler her på dansk wikipedia. Jeg går ud fra det er ok? mvh Per (PerV) (diskussion) 2. jan 2018, 16:05 (CET)

Hej Per. Pereslavl var kommet på Speciel:Defekte omdirigeringer, som jeg ryddede op i, da Pereslavl-Zalesskij ikke var tilstede. Men det er det nu. --Steen Th (diskussion) 2. jan 2018, 16:45 (CET)
Ja jeg regnede nok med at det var fordi Pereslavl-Zalesskij ikke var oprettet, men da du slettede Pereslavl tog jeg mig sammen til at lave en stub, så alt er vel ok nu? mvh Per (PerV) (diskussion) 2. jan 2018, 16:49 (CET)

Moduldokumentationer[rediger kildetekst]

Hej Steenth

Moduldokumentationerne er forsvundet og er erstattet med {{ }}, ved du hvordan man får dem frem igen? Eksempler modul:infoboks, modul:cycling race --Hejsa (diskussion) 2. jan 2018, 20:29 (CET)

Jep. Jeg ved det er et problem efter opgradering af skabelonerne og modulerne. --Steen Th (diskussion) 2. jan 2018, 20:33 (CET)
@Hejsa: - jeg har fundet en måde at omgå problemet - problemet at moduler bruger /dok mens skabeloner bruger /doc. Jeg kan se et visningsproblem på dok-sider på moduler, som ikke er oprettet. Men det er korrekt navn et nyt dokumentation på modul får. --Steen Th (diskussion) 2. jan 2018, 22:36 (CET)
Mange tak for hjælpen --Hejsa (diskussion) 3. jan 2018, 00:41 (CET)

Jeg vil faktisk gerne høre din mening om min udskiftning af infoboksen i artiklen. Du kan se mine overvejelser Brugerdiskussion:Ramloser#Bern. Hvis hverken du eller Ramloser har indvendinger, vil jeg nok fortsætte med at udskifte infoboksene i byartiklerne på listen Wikipedia:Kvalitetsmærkede artikler til eftersyn. Så sikrer vi os i det mindste at kvalitetsmærkede byartikler har det senest registrerede indbyggertal fra wikidata. mvh Per (PerV) (diskussion) 17. jan 2018, 11:53 (CET)

Jeg har ikke noget problem med den udskiftning. Og det kan være god ide at gøre med de andre artikler med {{Infoboks by i Schweiz}}.
Jeg har tjekket indbyggertal. Der er kommet nyere tal det som er i wikidata. Men det er generelt problem, at kilderne for data har betingelser for brug, som er i konflikt med wikidata's cc0-licens, så masseimport at nye data er svært. --Steen Th (diskussion) 19. jan 2018, 11:50 (CET)

Sletningsbegrundelser[rediger kildetekst]

Jeg ser at du bruger "Fejloprettelse" en del gange. Med nogle af dem passer det utvivlsomt, men du må gerne være lidt mere præcis. --Palnatoke (diskussion) 30. jan 2018, 14:15 (CET)

Det er gået lidt hurtig med nogle. Men hvis din bot har opret en side med en projekt-skabelon og senere fjernet den igen, så jeg regnet som en fejloprettelse. --Steen Th (diskussion) 30. jan 2018, 15:01 (CET)

Nyheder for februar 2018[rediger kildetekst]


Jeg tror du har en mening om flytteforslaget. mvh Per (PerV) (diskussion) 3. feb 2018, 10:18 (CET)

Erstatning af gammel template[rediger kildetekst]

Hej Steenth

I forbindelse med min anmodning om botstatus skrev du, i forbindelse med min plan om at rette Taxobox2 og Taxobox til Taksoboks: " Selve det at ændre fra et skabelonnavn til et andet gør vi normalt ikke". Jeg efterspurgte efterfølgende en begrundelse, men fik ingen. Kan du uddybe? NisJørgensen (diskussion) 14. feb 2018, 00:24 (CET)

Det er ikke nødvendig at ændre det. Teknisk kan softwaren kan håndtere omstillinger uden det kan mærkes. Det, som kan mærkes, er masserettelser. Det kommer på folkes overvågningslister.... --Steen Th (diskussion) 14. feb 2018, 23:07 (CET)
Du mener uden at det kan mærkes for artikel-læseren. Tre forskellige navne for den samme skabelon betyder ekstra forbrug af mentale kræfter og kommunikation for dem der arbejder med skabelonerne, skriver om dem, diskuterer dem etc. Nye skribenter skal igennem en opdagelses- eller indlæringsfaase, før de ved at skabelonerne er synonyme. Vil man søge i alle sider der anvender skabelonerne, skal man huske på hvilken af skabelonerne der er den primære (og kende søgefunktionen "hastemplate:"). Denne situation skal vi så leve med i resten af Wikipedias levetid ... Dette overfor "det kommer på folks overvågningslister". Jeg troede ellers at ideen med botflaget var at rettelserne IKKE kommer på folks overvågningsliste? Hvad er problemet? NisJørgensen (diskussion) 14. feb 2018, 23:43 (CET)

Provsti-hjemmesider.[rediger kildetekst]

Hej Steen.

Prøver at indsætte websted på Valby-Vanløse Provsti i skabelonen ved websted, men det indsatte websted dukker kun op som tekst, ikke som et klik-bart link. Dette gælder også for alle de andre provstiers sider. Er det noget, der nemt kan ordnes via den overordnede skabelon?--Kort til kirken (diskussion) 19. feb 2018, 15:41 (CET)

Hvad sammenligner du med? Så jeg kan se, at man her skal her skrive url'en i fuld format, som bruges typisk en del andre steder, mens {{Infoboks kirke}} kan man nøjes en mere simpel angivelse, da de bruge {{URL}} til formatering. Jeg overvejer hvordan en ændring skal håndteres. Men det må ikke give problemer evt. nuværende steder, som bruger denne infoboks. --Steen Th (diskussion) 20. feb 2018, 22:00 (CET)
- så er mit problem løst, et enkelt http:// foran giver mening og klikbart link. Er det sådan det skal gøres ved alle provstier?--Kort til kirken (diskussion) 21. feb 2018, 08:34 (CET)

Undskyld jeg forstyrrer! Men kan du hjælpe mig med oplysninger om, hvordan man sætter to prikker på et kort, f.ex. et kort over Rusland, hvor både Moskva og Saratov skal være vist. Jeg vil helst bruge coord, ikke x-y placering. At lave det med x-y bliver altid væsentlig mere usikkert. mvh Per (PerV) (diskussion) 15. feb 2018, 18:41 (CET)

Jeg ved det ikke, da jeg ikke har arbejde specielt meget med kort. Omkring brug af coord - jeg er ved at kigge lidt på den metode som enwiki bruger. Men det er en voldsom ændring af en del infobokse. --Steen Th (diskussion) 23. feb 2018, 12:52 (CET)
Hej PerV, prøv med denne: Skabelon:Location map many. Jeg har ikke erfaringer med den den , den det ligner det du spørger efter. - Nico (diskussion) 23. feb 2018, 13:52 (CET)
Per, Jeg har opdateret modullet, så du får mulighed for at bruge coordinates (coordinates1, coordinates2 mv). Nico gav et tip hvad for skabelon som kunne bruges. --Steen Th (diskussion) 23. feb 2018, 21:52 (CET)

Nyheder for marts 2018[rediger kildetekst]

Infoboks by[rediger kildetekst]

Tusind tak for implimentering af hentning af endnu flere oplysninger fra wikidata. Det har gjort brugen af boksen meget lettere.

Når du får tid, vil du så kigge på mit forslag om at kunne oplyse den etniske sammensætning af byen i infoboksen her: Skabelondiskussion:Infoboks by#Ekstra automatisering. Det er aktuelt for mange russiske byer. Prøv at se Ufa. På russisk wikipedia har de den etniske sammensætning oplyst i infoboksen: Se Уфа. Det ville også være interessant for f.ex. Mosul, hvis eller når vi kan få fat i oplysningerne, og f.ex. byerne i Catalonien og andre områder, hvor de nationale spændinger tilspidses. mvh Per (PerV) (diskussion) 4. mar 2018, 18:25 (CET)

Hej, kan du hjælpe mig med at forbedre disse ting, tak: Pedro de Betancur, José de Anchieta.--87.223.62.211 5. mar 2018, 13:26 (CET)

Din mening[rediger kildetekst]

Hej Steenth. Jeg vil værdsætte din mening om dette: Wikipedia:Landsbybrønden/Et problem og en løsning. venlig hilsen Rmir2 (diskussion) 7. mar 2018, 08:03 (CET)

Indstillingen for en ny version af DBL Skabelonen er placeret i Brønden.  •   Rodejong   💬 ✉️  🖖 9. mar 2018, 18:40 (CET)

Steenth.. Hvorfor gør du det nu så besværligt? Var det ikke bedre at spare alle de artikler for endnu en unødvendig redigering? Det er da Steenth.. Hvorfor gør du det nu så besværligt? Var det ikke bedre at spare alle de artikler for endnu en unødvendig redigering? Det er da inkonsekvent at sætte en * foran {{sportshenvisninger}} men ikke foran {{Commonscat}}? (Se eksempel)

Det er da nemmere med en parameter i selve skabelonen, som det jo i forvejen også er i {{commonscat}}? Jeg forstår ikke hvorfor du ignorerer min henvendelse!  •   Rodejong   💬 ✉️  🖖 25. mar 2018, 15:51 (CEST)
Kære Rodejong. Du kommer med et forslag, som har en funktion, som jeg ikke kan finde dokumentation på, men som jeg kan se det bliver brugt. Det ændre jeg ikke bare uden videre. Og jeg vil gerne have tid til tjekket om det er i orden og jeg gør bare ikke noget bare fordi du skriver det. --Steen Th (diskussion) 26. mar 2018, 01:35 (CEST)
Helt i orden Steenth. FYI: Jeg kopierede bare koden fra Commons over.  •   Rodejong   💬 ✉️  🖖 26. mar 2018, 01:42 (CEST)

Share your experience and feedback as a Wikimedian in this global survey[rediger kildetekst]

WMF Surveys, 29. mar 2018, 20:41 (CEST)

Nyheder for april 2018[rediger kildetekst]


Bloker uregistrerede brugere - Dette her er en del af et tv-show, og Wikipedia bliver misbrugt på det groveste[rediger kildetekst]

Betyder det så, at Rodejong kan fortsætte med at fjerne skabeloner og styre artikel som han ønsker? Du er administrator og talsmand. Hvordan kan man så åbenlyst ikke slette netop denne artikel, når andre ryger væk med det samme. Dette her er en del af et tv-show, og Wikipedia bliver misbrugt på det groveste! --87.49.147.46 2. apr 2018, 02:04 (CEST) - Wikipedia:Kriterier for musikerartikler

Hej Steenth, Brugeren overfor er Igen Bruger:Royal Export a.k.a Bruger:TorbenDK a.k.a. så mange andre sokkedukker. Laver redigeringskrig for at få artiklen Place on Earth hurtigslettet, mens der er oprettet en notabilitetsspørgsmål på Wikipedia:Sletningsforslag. Selvom det er forklaret at en skabelonfest ikke er accepteret, fortsatter denne anonym med at klistre sine skabeloner på. Venligst bloker denne IP, som kun er på Wikipedia for at trolde.  •   Rodejong   💬 ✉️  🖖 2. apr 2018, 02:14 (CEST)
Ærgerligt at brugerne på dansk Wikipedia skal døjes med den bruger. Ofte, ja faktisk hver dag, er han i en position, hvor konflikter opstås. Her ses det tydeligt, hvor mentalt handicappet brugeren Rodejong er. Hvorfor skal der laves stor postyr over at en musikgruppe fra X Factor åbenlyst ikke er notabel, før de har vundet konkurrencen eller solgt noget musik. Bandlys Rodejong, og få nye brugere. --87.49.147.46 2. apr 2018, 02:23 (CEST)
Men når der allerede er et sletningsforslag, så sletter jeg ikke med det samme - det vil det overtrumfe allerede igangsat debat. Der er nogle bruger, som er interesseret i X-factor, som opretter de artikler. Hvis de fra andre kanter, ville det går hurtigere.
Jeg er normalt ikke front med patruljering, så jeg skulle lige tjekke eksempler med tidligere X-faktor deltagere. Og jeg kan se at flere af dem, som er kommet langt frem i tidligere år, er artiklerne blevet bevaret, selvom nogle af artikler ikke har meget indhold. Nogle af dem ligger på kant, så må tage diskussionen, som her med Place on Earth....
Omkring Rodejong - jeg er opmærksom på hans rolle på godt og ondt.... --Steen Th (diskussion) 2. apr 2018, 02:50 (CEST)

Du blokere artikel, og du giver ham lov til at fjerne skabeloner. Hvorfor skal ‘reklame’ også væk? Læs dog teksten!! I er ved at være meget langt væk. De syge manipulere de raske!! Ja, undskyld mig. --80.62.116.160 2. apr 2018, 03:01 (CEST)

Tjaa. Hvis bruger sin brugerkonto, så nogle flere rettigheder. Men du har fyldt en skabeloner på. {{reklame}} - det er lang ude at kalde det det. {{tætpå}} kræver, at dem, som har skrevet på artikel, har en relation kredsen omkring, som artiklen handler om - her nogle omkring X factor. Det er ikke specielt synlig, at det er tilfældet. Og når den skabelon bruges, har noget fundet ud af hvordan det hænger sammen. {{notabilitet}} er normalt nok. Og vores kriterier siger lidt mere om hvem kunne være notabel. Men hvis er andre argumenter end de som er skrevet ned i kriterier, så kan det også tælle. Ellers gå ikke efter personen. Selvom samarbejdet ikke er specielt god. --Steen Th (diskussion) 2. apr 2018, 14:44 (CEST)

Som du sikkert har set, har jeg sat Skabelon:Infoboks by i Afghanistan til {{slet}}. Den benyttes ikke længere i nogen by-artikler, men er erstattet af Infoboks by. Infoboks by i Afghanistan indeholdt kun oplysninger, der umiddelbart kunne overføres til Infoboks by.

Derefter gik jeg igang med Skabelon:Infoboks by i Schweiz. Den er nu erstattet af Infoboks by; men problemet er lidt mere indviklet med den: Følgende felter kunne ikke umiddelbart overføres til Infoboks by:

  • Kommunekode
  • Omgivet af
  • Venskabsbyer

Du kan se de oplysninger der er "smuttet" ved ændringen i denne udgave af Zürich. Jeg synes hverken "Omgivet af" eller "Venskabsbyer" hører hjemme i infoboksen, om "kommunekode" skal med, er jeg i tvivl om? Jeg har derfor ikke slettet den gamle infoboks i artiklerne men blot "udkommenteret" boksen <!-- -->.

I Zürich er der iøvrigt et parameter indsat "| iso-code-region = CH-ZH", det er for mig et åbent spørgsmål om vi evt. skal have det med. Det eksisterer ikke i Infoboks by i Schweiz, men svarer vel til parametret "iso3166kode" i Skabelon:Infoboks land, der hentes fra wikidata som P297. Jeg kan imidlertid ikke se at isokoderne er registreret på wikidata for byerne?

Så før jeg sletter de gamle infobokse fra artiklerne, vil jeg høre din mening om de "smuttede" oplysninger, og om vi evt. skal indføre "iso3166kode" i Infoboks by? mvh Per (PerV) (diskussion) 7. apr 2018, 14:04 (CEST)

PS: Kommunekoden for schweiziske kommuner er P771 på wikidata, men eftersom det er en national oplistning, tror jeg det bliver svært at importere dem i en global infoboks for byer. Iøvrigt overvejer jeg at skifte kort til reliefmap som i Saint-Imier for schweiziske byer. mvh Per (PerV) (diskussion) 7. apr 2018, 14:52 (CEST)
Hvad indeholdet af Skabelon:Infoboks by skal være kunne vi skal på dens diskussionsside. Hvad en område/by er omgivet er jeg ligeglad med, men nogen kan have en mening om det. Venskabsbyer kunne være en liste i artikelteksten, som hentes fra wikidata.
Men vi kan blive ramt at nogle oplysninger er for specifikke - de tyske byer er nok det største mængde, som stiller sig ud.. Derfor synes jeg også hvis vi vil bevare en landespecifik oplysning - specielt kode for wikidata, så bruge vi en skabelon som mapper over på den generelle og i den generelle er nogle parametre som kan bruges til formålet. Men det er et stor arbejde at få fod på hvad der er nødvendig for en generel skabelon.
iso-code-region bruges til Coord som region:CH-ZH - den kunne ordens angives som {{coord wd|region:CH-ZH_type:city|display=ti}} til coordinates... Men det er geohack som bruger den oplysning. Og jeg har ikke tjek på hvad den gør. --Steen Th (diskussion) 7. apr 2018, 15:23 (CEST)

Jeg fatter ikke hvad der sker; men infoboksen giver ikke "stammefarve". Hverken i Grønlandsk (sprog) eller Assyrisk. Jeg har prøvet at kigge på Skabelon:Infoboks sprog/farveskema, men forstår ikke hvad der går galt! mvh Per (PerV) (diskussion) 9. apr 2018, 09:27 (CEST)

Hej Per. Den ligner at dokumentation og virkelighed ikke hænger sammen. Farverne defineres i Skabelon:Infoboks sprog/farvevælger og den har jeg rettet, således dine 2 eksempler virker nu. Hvis du findes flere af den slags, så tjek den angivelse findes i den skabelon og ret evt. til. --Steen Th (diskussion) 9. apr 2018, 15:02 (CEST)
OK - tusind tak: Det er sikkert mig, der oprindeligt har lavet fejlen. Det var vist mig, der sammen med Thyge lavede Skabelon:Infoboks sprog/farveskema. Vi burde nok skifte navnene i farveskemaet. Vi har både artiklen Eskimoisk-aleutiske sprog som i farveskemaet omtales som Eskimo-Aleut og Afroasiatiske sprog som i farveskemaet omtales som Afro-Asiatic. Jeg tør bare ikke; jeg er simpelthen ikke sikker på, hvordan jeg skal rette. mvh Per (PerV) (diskussion) 9. apr 2018, 15:27 (CEST)

Reminder: Share your feedback in this Wikimedia survey[rediger kildetekst]

WMF Surveys, 13. apr 2018, 03:39 (CEST)

Ambox, cmbox, mbox etc.[rediger kildetekst]

Hej Steenth. Er det dig der har "repareret" {{Ambox}}, {{Cmbox}} etc.? Jeg mindes at de ikke virkede for omkring et år siden, men jeg kan se at de virker nu. -- InsaneHacker 🕊️ (🗨️) 17. apr 2018, 17:36 (CEST)

Jeg kigger på {{Asbox}}, hvor jeg fandt et problem med css, som jeg fik rettet. class metadata var sat til skjule indhold.. Det kunne være det som har påvirket Ambox og Cmbox. --Steen Th (diskussion) 17. apr 2018, 17:41 (CEST)