Skabelondiskussion:Infoboks

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Sammenlign[rediger kildetekst]

Er det ikke den samme skabelon som Skabelon:Infoboks-en? -- Mvh PHansen 8. jan 2011, 20:25 (CET)

Jeg har kortlag forskellen:
 • linje 1 - tilføjet float-parameter
 • linje hhv 5-7 og 5 - håndtering above
 • linje hhv 12 og 10 - tilføjet subheaderstyle1
 • linje hhv 19 og 17 - tilføjet subheaderstyle2
 • nogle småting
Infoboks-en kunne godt flytes til denne plads. --Steen Th (diskussion) 28. apr 2015, 11:21 (CEST)

Jeg undersøgte engang tidligere om man blot kunne omdirigere {{Infobox}} til {{Infoboks-en}}, men så at der i top og bund var lidt forskel, så jeg nøjedes med at lave lidt vejledning på {{Infobox}}. Måske var det mindre forvirrende med kun én skabelon? -- Mvh PHansen (diskussion) 28. apr 2015, 11:40 (CEST)

Det er lettere at overskue en skabelon. Jeg vil flytte {{Infoboks}} til et nyt navn - det er kun et eksempel, hvordan man kan bruge en anden metode. Og dem, som indlejre skabelonen, forventer bruger ikke den metode. De kan bruge de her infobokse. Når den nuværende Skabelon:Infoboks er væk, flyttes Infoboks-en til Infoboks og omdirigere Infobox også til Infoboks. (og tilhørende undersider skal også flytte med). Det var min plan... --Steen Th (diskussion) 28. apr 2015, 12:05 (CEST)

OK – det lyder fint. -- Mvh PHansen (diskussion) 28. apr 2015, 12:44 (CEST)

Så er der flyttet rundt og sammenskrevet. --Steen Th (diskussion) 28. apr 2015, 21:37 (CEST)

Lua-modul[rediger kildetekst]

Jeg har i dag hentet fra enwiki Modul:Infoboks og til at teste det med, har jeg oprettet Skabelon:Infoboks/sandkasse. Lua-udgaven har ikke de samme begrænsninger. Fx kan nummer være høje en de 80, som er i de nuværende skabeloner. Det kunne bruges til at få noget luft, så man ikke skal omnummere, hvis man indsætter noget nyt i midten.. Plus det skulle også være hurtigere for serverne at afvikle. --Steen Th (diskussion) 29. apr 2015, 17:51 (CEST)

Lua-modulet er ved at være klar til brug. Der er testcases på Skabelon:Infoboks/testcases. Forskellen er at lua-udgaven har nogle nye muligheder. Der er kun en sted, hvor den skal spille sammen med {{Sidebar}}, hvor det ikke går godt. Men jeg ikke kunne finde nogle steder, hvor det kunne være et problem. Så det kan løses senere. En mulighed er at hente en nyere udgave fra enwiki, som også er baseret på lua. Men som jeg ser det, er det ikke blokkerende for at skrifte version. --Steen Th (diskussion) 16. maj 2015, 16:33 (CEST)[svar]

Ændret til bruge lua-modul[rediger kildetekst]

Jeg har i aften ændret skabelonen til bruge et modul. --Steen Th (diskussion) 18. okt 2015, 21:04 (CEST)

@Steenth: Kan du ikke skrive lidt om hvad det indebærer, og hvordan det kan bruges? - Nico (diskussion) 18. okt 2015, 21:12 (CEST)
Er det meningen, at der nu anvendes en større font end tidligere? Det har ændret fremtoningen af indholdet i infoboksene ret meget, og er efter min mening ikke så pænt som tidligere. --Henrik Hansen (diskussion) 18. okt 2015, 21:59 (CEST)
@Nico: - du skulle helst ikke mærke nogen ændringer. Men der er mulighed for at bruge flere parametre. Der er eksempler her: Skabelon:Infoboks/testcases
 • Den gamle skabelon kunne bruge op til 80 nummeret rækker, mens den nye er ubegrænset. Det kunne bruges at få mere luft i nummereringen, så man fx bruge 3 cifre nummer.
 • Man kan sætte en style på en række.
Der er flere nye funktioner. Men det er kopieret fra enwiki, så den bør kunne de samme funktioner. --Steen Th (diskussion) 18. okt 2015, 22:07 (CEST)
@Henrik Hansen: Det var ikke meningen. Det ligner at vi skal have justering i opsætning af klasserne i ccs-opsætningen. --Steen Th (diskussion) 18. okt 2015, 22:11 (CEST)
@Henrik Hansen: Jeg har justeret class infobox i MediaWiki:Common.css - det hjælper. Men om det har nogle bieffekter har jeg ikke helt tjek på. Der er en del infoboks, som bruger den klasse, hvor der også er tilføjet et style-element - det sidste skal vi væk fra, så alt kan styres et sted. --Steen Th (diskussion) 19. okt 2015, 11:30 (CEST)
@Steenth: Ser fint ud nu på de skabeloner baseret på Infoboks, som jeg bruger. Mange tak. :-) --Henrik Hansen (diskussion) 19. okt 2015, 12:51 (CEST)

Valgfri tekst i label[rediger kildetekst]

Jeg kan ikke rigtig gennemskue, om det er muligt at bruge denne generelle skabelon, hvis man gerne vil mulighed for både at angive label og data. Jeg er stødt på det i {{Infoboks bygning}}, hvor der pt. er nogle ret specifikke administrative enheder angivet. Det kan jo nok gå, hvis man kun vil bruge skabelonen til danske bygninger, men så snart man kommer uden for landets grænser, ville det være rart at kunne definere sine egne enheder, jf. adminenhedtypeN/adminenhedN-parrene i {{Infoboks by}}, som jo ikke er baseret på den generelle skabelon.

Kan man lave denne mere generelle opstilling, eller skal jeg bare sætte et bjerg af specifikke administrative enheder på, efterhånden som jeg støder på dem? Det håber jeg ikke! Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 13. mar 2016, 22:59 (CET)

rowstyle[rediger kildetekst]

@Steenth: (eller andre): Den engelske skabelon ser ud til at have en parameter der hedder "rowstylex=" der gør det muligt at hacke style til en bestemt række i stedet for kun alle rækker på en gang. Er der nogen mulighed for at få samme funktionalitet hertil? --Metalindustrien A/S (tidligere Lhademmor) 15. jul 2016, 21:20 (CEST)

Parametrene til denne skabelon og modul er ikke oversat - så bare brug de engelske parametre. Og modulet er i sync med enwiki med en enkelt mindre undtagelse. --Steen Th (diskussion) 15. jul 2016, 21:35 (CEST)

Headervisning[rediger kildetekst]

Hvis man vil undgå at vise headere for afsnit uden én eneste datarække, kan koden let blive kompliceret og også fejlagtig. Som et eksempel på dette, se f.eks. Skabelon:Infoboks grundstof hvor header33 (Kemiske egenskaber) fejlagtigt ikke vises hvis oxidationstrin (data34) og/eller elektronegativitet (data35) hentes fra Wikidata, og ingen af dem angivet lokalt.

Det er et problem som er erkendt, men af for mig ukendte grunde ikke løst på enwiki hvor vi har koden fra (se en:Template:Infobox#Hiding headers when all data fields are hidden.

Jeg foreslår en ændring i Modul:Infoboks så en header-række kun vises såfremt den efterfølges af mindst én data-række. Der ligger en implementation i min sandkasse som kan testes med Speciel:TemplateSandbox. Umiddelbart ser det for mig ud til at virke. I er meget velkomne til at teste og kommentere. Ændringen vil potentielt kunne ændre alle infobokse som bevidst har headere uden efterfølgende datarækker - hvis der er sådan nogle. En mere konservativ løsning kunne være at indføre en ny serie af argumenter til Skabelon:Infoboks kaldet f.eks. cond_headerX som virker på samme måde som headerX hvis den efterfølges af datarækker, men ellers ignoreres. Det vil jeg også kunne kode, omend det vil kræve lidt flere ændringer. Hvad foretrækker I? Ingen ændringer, ændring af opførslen af headerX-argumenter (mit forslag), indførelse af nye betingede header-argumenter eller noget fjerde? Mvh. Kartebolle (diskussion) 24. jul 2016, 00:03 (CEST)

Inden vi ændre på skabelon og modul, vil jeg gerne kigge på {{Infoboks grundstof}} først. Jeg kan se header33 ikke spørg om der er data i wikidata. Hvad for nogle artikler kan bruges som testcases? For jeg synes at vi skal holde skabelon/modul så tæt på den engelske udgave som mulig. --Steen Th (diskussion) 24. jul 2016, 01:18 (CEST)
Jeg har en udvidet udgave af Skabelon:Infoboks grundstof i min sandkasse (Bruger:Dipsacus fullonum/sandkasse/Skabelon:Infoboks grundstof) med ekstra rækker med fast indhold nederst, så der kan testes med artikler som bruger den. Og ja, problemet kan sagtens løses uden at ændre Lua-modulet med brug af #if'er og andet skabelonkode i alle infobokse, men det gøre vil infobokskodning sværere og mere fejlbehæftet, og gøre infoboksene sværere at vedligeholde. Jeg synes det er mere oplagt med en lille ændring i ét modul (der drejer sig om ca. 10 linjer ny kode i én lokal funktion, se diffen) end kompliceret kode i alle infobokse. Mvh. Kartebolle (diskussion) 24. jul 2016, 01:57 (CEST)
PS. Hvis det har interesse, kunne vi først lave en ændring i modulet som vil placere alle påvirkede artikler i en skjult kategori, men ikke ændre på visningen. Det vil afsløre evt. fejl i afledte infobokse, samt vise om der nogen steder bevidst er anbragt flere headere efter hinanden. Mvh. Kartebolle (diskussion) 24. jul 2016, 10:10 (CEST)
Jeg har desværre ikke kunne finde et eksempel, som illustrere problemet. Hellere ikke den situation, hvor header33 ikke bliver vist. Jeg efterlyser et eksempel, som reelt viser det er et problem. For i øjeblikket ser jeg det som et problem i {{Infoboks grundstof}}, som kan løses der alene der. --Steen Th (diskussion) 24. jul 2016, 10:50 (CEST)
Problemet er at infobokse som bygger på {{Infoboks}} bliver unødigt komplicerede og derved har større risiko for fejl end nødvendigt. Jeg ved ikke om andre infobokse end {{Infoboks grundstof}} har fejl nu, men for mig at se, er det ikke afgørende. Jeg synes vi skal forebygge fremtidige fejl ved at gøre det nemmere at lave infobokse. Det vil også give mulighed for at flere brugere kan lave og forstå infobokse hvis det kan gøres nemmere. Mvh. Kartebolle (diskussion) 24. jul 2016, 11:19 (CEST)
@Dipsacus fullonum:, jeg skal ærligt indrømme at jeg fatter hat af modulstrukturen og ikke kan et ord Lua, så jeg ved ikke hvor kvalificeret jeg er til at vurdere noget, men da det er mig der står bare {{Infoboks grundstof}}-omskrivningen bør jeg nok forsvare mig selv lidt: Det, jeg prøvede at gøre, var at lave et nogenlunde samspil mellem at hive parameter-indhold fra Wikidata via {{#property:Pxxx}} og samtidig kunne være kompatibel med det eksisterende skabelonregiment. Som jeg ser det bør vi arbejde hen imod et ideelt slutscenarie hvor 99% af en infoboks' indhold hentes fra Wikidata. Men indtil da er spørgsmålet hvordan vi bør vægte lokale variabler kontra Wikidata's ditto, og det er i den sammenhæng jeg har prøvet lidt kringlekode for at infoboksen til at starte med at tjekke for den ene, derefter den anden og DEREFTER skjule det pågældende felt. Hvis Infoboks-modulet kunne tweakes til at give en mere naturlig integration med Wikidata ville det være fedt! --Metalindustrien A/S (tidligere Lhademmor) 24. jul 2016, 15:04 (CEST)
Hej Metalindustrien. Der er ingen grund til at forsvare sig. Du gør et imponerende stykke arbejde, og småfejl kan ikke undgås medmindre man er død. Hele pointen med mit ændringsforslag er netop at det skal være lettere og med mindre risiko for fejl når almindelige brugere laver infobokse. Det er ikke alle som interesserer sig for underlige programmeringssprog og mærkelige skabelonkoder, så os der laver Lua-moduler skal forsøge at gøre brugen af skabeloner så nemt som muligt. Og ja, vi skal efter min mening også have nogle nye skabeloner som gør integrationen med Wikidata nemmere. Så, i stedet for f.eks. ''"{{#if:{{#property:P1121|}}| {{#property:P1121}} | {{{oxtrin|}}} }}"'' hvorfor ikke have f.eks. ''"{{wd-data | P1121 | {{{oxtrin|}}} }}"'' og tilsvarende nemme måder at hente billeder og links mv. til andre artikler fra Wikidata. Mvh. Kartebolle (diskussion) 24. jul 2016, 15:33 (CEST)
Det var nu heller ikke fordi jeg følte mig så 'angrebet' igen :). Men jeg er fuldstændig enig og synes det er et godt forslag du har der. Jeg har i øvrigt selv eksperimenteret lidt omkring mulighederne for at få en visuel indikator af hvornår data er trukket fra Wikidata og hvornår de er lokale. Jeg tænker et lille ikon og evt. link kunne gøre det mere pædagogisk for brugere at se hvor data kommer fra - Wikidata kan på den måde fungere som 'kildeangivelse' (og så ligger den oprindelige kilde forhåbentlig på Wikidata). Pt. er mine eksperimenter strandet fordi jeg mangler en måde at kunne få Wikidata-linket til {{CURRENTPAGE}}. Der er åbnet en officiel ticket omkring det, så lige nu lytter jeg med der. Det er dog nok en lidt anden diskussion. Bottom line så støtter jeg dit forslag hvis det er ladesiggørligt --Metalindustrien A/S (tidligere Lhademmor) 24. jul 2016, 15:38 (CEST)
Huh? Det var vi da. Koden {{#invoke:WikidataUtils|pageId}} vil give navnet på en artikels tilknyttede Wikidataemne. Der bruges i {{Infoboks tv}} som laver et "[redigér på Wikidata]"-link nederst (eksempel på artikel: Jul på Slottet). Man kunne også putte koden ind i en skabelon som f.eks. {{Wikidata-emne}} hvis man undgå at bruge #invoke direkte. Mvh. Kartebolle (diskussion) 24. jul 2016, 16:23 (CEST)
Fedt, det var jeg slet ikke klar over! Den vil jeg straks tage i brug! --Metalindustrien A/S (tidligere Lhademmor) 24. jul 2016, 16:32 (CEST)

Er der indvendinger mod at jeg midlertidigt ændrer Modul:Infoboks så alle sider som vil blive påvirket af min foreslåede ændring af headervisning bliver placeret i Kategori:Sider med infobokse uden datarækker under headerrække. Det vil give et overblik over den nuværende situation, og påvise evt. fejl hvor en header unødigt vises.

Opsummering af forslaget: Tilføj ca. 10 linjer i Modul:Infoboks så det tjekkes om en header efterfølges af datarækker, og fjern den hvis det ikke er tilfældet. Fordel: Unødvendiggør potentielt meget indviklet skabelonkode for betinget headervisning i alle afledte infobokse, som kan være svær at skrive og vedligeholde. Mvh. Kartebolle (diskussion) 29. jul 2016, 17:54 (CEST)

Det er gjort. Mine foreløbige observationer:
 1. Der er regulære tilfælde af overflødige headere, f.eks. 3 (album), {{Infoboks album}}
 2. Der bruges {{MedalCountry}} helt overflødigt i tilfælde hvor sportsudøveren kun har konkurreret for ét land Rikke Møller Pedersen
 3. Medalje-skabeloner i {{Infobox sportsperson}} og afledte skabeloner viser medaljeoversigt som headere uden data. Mange eksempler.
 4. Der er også eksempler på sportspersoner, hvor infoboksen regulært mangler data til headere. F.eks. Filip Adamski
 5. {{Infoboks fodboldligasæson}} placerer data til header35 i "below". F.eks. 1. division i ishockey 1961-62
 6. {{Infoboks politisk ungdomsorganisation}} brugere headere som skillelinjer, og har en nederst uden data. F.eks. Konservativ Ungdom
 7. {{Lovgivning}} placerer dataindhold (status) i header uden datarække. F.eks. Pligtaflevering (Bør ændres til datarækker for at holde ensartet udseende i infobokse)
 8. Brug af Modul:Wikidata til at hente datoer udløser skriptfejl idet modulet forsøger at bruge et ikke-eksisterende hjælpemodul Modul:Time til formatering af datoen. F.eks. Amused to Death / {{Infoboks album}}
Mvh. Kartebolle (diskussion) 31. jul 2016, 09:42 (CEST)
Jeg har fundet de skabeloner, som udløser kategorien:
Skabelon:Infoboks album
Skabelon:Infoboks anatomi
Skabelon:Infoboks ballet
Skabelon:Infoboks film
Skabelon:Infoboks fodboldligasæson
Skabelon:Infoboks Formel 1-løb
Skabelon:Infoboks kemi
Skabelon:Infoboks kirke
Skabelon:Infoboks ministerium
Skabelon:Infoboks musiker
Skabelon:Infoboks politisk ungdomsorganisation
Skabelon:Infoboks sejlbåd
Skabelon:Infoboks skiområde
Skabelon:Infoboks sportsmesterskab
Skabelon:Infoboks sportsperson
Skabelon:Infoboks tennisbiografi
Skabelon:Infoboks tennisturnering
Skabelon:Infobox medal templates
Skabelon:Infoboks lovgivning
Der er en del på listen her. Jeg synes ikke det er nok at indfører den forslået ændre af funktion af header-paramenter - der meget få steder og de fleste steder er det gjort med vilje. --Steen Th (diskussion) 31. jul 2016, 10:48 (CEST)
OK, min ide er stadig at det skal være lettere at lave infobokse. Så jeg har et nyt forslag til at opnå dette som ikke ændrer udseendet af nogen nuværende artikler. Det er at oprette en ny serie af parametre til Skabelon:Infoboks som kunne hedde condheader(n) (forkortelse af "conditional header"). En "condheader" vil virke på præcis samme måde som en "header" med den undtagelse at den automatisk fjernes hvis den ikke umiddelbart efterfølges af mindst datarække i infoboksen. Denne ændring vil være noget større idet ændringen ikke kan begrænses til kun en funktion i Lua-koden, men vil ikke være speciel svær at lave. Hvad er stemningen for dette forslag?
Og endelig, skal jeg lade koden til brug af Kategori:Sider med infobokse uden datarækker under headerrække blive stående, evt. med et andet kategorinavn, eller slette den igen? Det vil sandsynligvis kunne hjælpe med at finde fejl af og til at beholde kategorien. Mvh. Kartebolle (diskussion) 7. aug 2016, 22:23 (CEST)
Jeg er ikke specielt glad for at få tilføjet funktioner, som ikke er på enwiki-udgaven af infoboks-modulet. Der er meget få, som kan vedligeholde koden og vi mangler der kan og har tid til at vedligeholde lua-kode. Så jeg vil gerne påtage at overskrive de nye tilføjelserne igen, når der kommer gode nye funktioner fra enwiki.... Desværre Kartebolle - du er ikke en stabil aktiv bruger, når du har været væk fra arbejdet et par år.. --Steen Th (diskussion) 8. aug 2016, 09:29 (CEST)
Jeg har skrevet koden færdig og tilbudt den til enwiki på en:Template talk:Infobox#Conditional header. Lad os se hvad det fører til. Mvh. Kartebolle (diskussion) 8. aug 2016, 23:44 (CEST)
Jeg har netop tjekket den engelske diskussionsside (i archive 13), men der har desværre ikke været nogen reaktion på Kartebolles forslag. Der er mange infobokse med dette problem.--Weblars (diskussion) 28. jun 2017, 23:03 (CEST)

Brug af Wikidata og "Rediger på Wikidata"-links[rediger kildetekst]

@Metalindustrien: Du skrev i afsnittet herover at du har eksperimenteret med "Rediger på Wikidata"-links i infobokse. Jeg er blevet opmærksom på at fransk wikipedia bruger Wikidata meget til infobokse, og at de bruger "Rediger på Wikidata"-links. For avancerede eksempler se:

Jeg synes disse links er en vældig god ide idet de viser på en ikke-forstyrrende men alligevel klar måde hvorfra dataene er hentet. Jeg synes vi skal gøre ligesom på fransk her! Derfor er jeg gået i gang med at kigge på den underliggende modul- og skabelonkode i frwiki. Mvh. Kartebolle (diskussion) 28. jul 2016, 11:00 (CEST)

Jeg er meget imod den måde den franske wikipedia har de har lavet infoboksen på, da alt logik bliver lagt ned i et stort lua-modul, mens jeg hellere ser at vi bruger moduler, som bygges som byggeklodser. Jeg er meget bange for at, hvis vi bruger den franske metode, ender vi en blindgyde, som bliver svært at komme ud af. --Steen Th (diskussion) 28. jul 2016, 11:25 (CEST)
Jeg ved endnu ikke nok om franske implemnentation til at udtale mig om den. Det jeg synes vi skal efterligne, er at hente så mange data som muligt fra Wikidata og markere grafisk når det gøres ligesom på fransk. Så altså udseendet ligesom på fransk! Mvh. Kartebolle (diskussion) 28. jul 2016, 11:32 (CEST)
@Dipsacus fullonum:, min 'implementering' ligger lige nu på {{Fra Wikidata}}, og for mig ligner den ret meget det fra fransk Wikipedia (med undtagelse af at de linker direkte til den pågældende property på WD, men det tror jeg godt kan fikses). Jeg ved ikke om det måske er overkill at gå all-in modulua-redigering omkring det? Jf. Bruger:Steenth's kommentar ovenfor. --Metalindustrien A/S (tidligere Lhademmor) 28. jul 2016, 11:56 (CEST)
Vi har kigget på det tidligere - det er bare umulig at holde vedligeholde det, hvis følger den fransk måde at gøre det. Vi har allerede fået Modul:Cycling race, som en fremmed bruger har slæb ind uden at vi kan ændre noget som helst! Det skal ikke efterlignes! Det vi skal have, er noget vi selv kan vedligeholde efter vores behov. Et krav må være at flere kan og vil vedligeholde det i fremtiden. --Steen Th (diskussion) 28. jul 2016, 12:08 (CEST)
Ja, Modul:Cycling race skal ikke efterlignes. Der er stort set ingen dokumentation og næsten ingen kommentarer eller forklaringer i koden. Men vi behøver ikke at efterligne den franske måde at kode på (som jeg endnu ikke har set nærmere på) for at efterligne den måde franske infobokse virker på. Mvh. Kartebolle (diskussion) 28. jul 2016, 12:22 (CEST)
Bruger:Dipsacus fullonum Er der noget galt med at gøre som {{Fra Wikidata}} gør lige nu? Der er både parametre til at bede om #property og valgfri parameter hvis den skal hentes fra en anden artikel (så jeg kan f.eks. her postulere at det nuværende statsoverhoved i Oman er {{Fra Wikidata|P35|fra=Q842}}) - altså at det er Skabelon:Fra Wikidata). Det eneste store problem jeg har med den implementering (og grunden til at jeg ikke har forsøgt at rulle det ud) er at der mangler en måde at få det til at spille sammen med måden {{Infoboks}} tjekker om en parameter eksisterer. Du har selv nævnt et sted at vi mangler en kodemæssigt nem måde at sige "Hvis {parameter} ELLER {#property} eksisterer så vis denne linje", på samme måde som vi i øjeblikket bare kan bruge {{{parameter|}}} i det pågældende data-felt i infoboksen. Kom du nogensinde tættere på en løsning på den front? --Metalindustrien A/S (tidligere Lhademmor) 28. jul 2016, 18:59 (CEST)
Svar om {{Fra Wikidata}}: Der er det problem at billedet vises selv hvis der ikke er noget at hente fra Wikidata. Det vil i en infoboks betyde en linje med label og wikidata-logo, men ingen data. Billedet burde fjernes hvis der ikke er hentet data fra Wikidata. Der kunne evt. være en parameter til en lokalt angivet værdi som kan bruges i det tilfælde. Skabelonen kunne i så fald også smide artiklen i en skjult vedligeholdelseskategori hvis der er data på Wikidata som afviger fra den lokalt angivne værdi. De nævnte ting vil være betydeligt simplere at lave i et modul end med skabelonkode. Mvh. Kartebolle (diskussion) 28. jul 2016, 19:32 (CEST)
De ting du nævner giver god mening. Jeg prøvede at se om jeg kunne imødekomme det med {{Fra Wikidata}}, men havnede i en blindgyde af spaghettikode... Jeg kender, som nævnt, intet til LUA. Er det muligt for dig at lave noget á la det du nævner? --Metalindustrien A/S (tidligere Lhademmor) 28. jul 2016, 20:21 (CEST)
Ja, men lad os først blive enige om præcist hvad vi ønsker, før jeg begynder at kode. Og lad fortsætte på skabelonens egen diskussionsside. Mvh. Kartebolle (diskussion) 29. jul 2016, 11:07 (CEST)
PS. Ikke alene er Modul:Cycling race omtalt ovenfor noget rod. Brugen giver også skriptfejl pga. for stor brug af meget resuresekrævende funktioner. Se f.eks. Team Sky. Mvh. Kartebolle (diskussion) 31. jul 2016, 09:50 (CEST)

Diskussion fra Infoboks/start[rediger kildetekst]

Jeg har dræbt infoboks/start og kumpaner - se Skabelondiskussion:Infoboks/start. Jeg er usikker på, hvor jeg bedst finder de rette mennesker til at gå videre med sagen. NisJørgensen (diskussion) 9. jan 2018, 22:19 (CET)

Jeg vil holde diskussionen på Skabelondiskussion:Infoboks/start, da den nuværende skabelon tilhører en anden familie af infobokse. Indtil 28. april 2015 var Skabelon:Infoboks en dokumentation af byggeklodssystemet og den skabelon blev flyttet til Skabelon:Infoboks byggeklods eksempel, som senere blev slettet. Diskussionsside findes dog stadig: Skabelondiskussion:Infoboks byggeklods eksempel. --Steen Th (diskussion) 10. jan 2018, 10:41 (CET)