Brugerdiskussion:Allano/Arkiv 3

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Boxer[redigér wikikode]

Hvordan markerer jeg så, at der er tale om en flertydig titel der også kunne være det på diskussionssiden nævnte firma? Jeg mener det er relevant at nævne dette, da de som sagt står for det digitale net i Danmark. --rlp 4. mar 2009, 17:29 (CET)

Det synes jeg også, men at bruge {{navn}} giver en forkert oplysning - artiklen omhandler ikke et navn, men vi kan i stedet indsætte {{Harflertydig3|en hunderace|Boxer TV}} i boxer, som gør opmærksom på en artikel med næsten samme titel. --Allano (Skriv til mig her...) 4. mar 2009, 17:34 (CET)
Okay, den skabelon kendte jeg ikke umiddelbart. I'll do that! Tak --rlp 4. mar 2009, 17:37 (CET)

Message from Tech Account[redigér wikikode]

Dear Allano,

Thank you for your mail.

You asked what the photographer's name is. The name of the photographer: Henrik Stenberg.

The photo has been released for use, which is why it is also used on the link you enclosed.

Kind regards,

Tech Account 11. mar 2009, 23:28 (CET)

Yes I asked for the photographer's name, but also the source of the image and the permission for use under the license "cc-by-3.0". --Allano (Skriv til mig her...) 12. mar 2009, 15:28 (CET)

Overskrivning af ændring[redigér wikikode]

Hej Allan. Vi må have skrevet lige oven i hinanden. Jeg troede, at en af os ville have fået en redigeringskonflikt, men der må være en fejl i softwaren på det punkt. Vi opdagede det åbenbart samtidig, men i anden omgang fik jeg redigeringskonflikten. Pudsigt! --Arne (Amjaabc) 13. mar 2009, 15:36 (CET)

Ja, den episode virker pudsig. --Allano (Skriv til mig her...) 13. mar 2009, 15:42 (CET)

Etc.[redigér wikikode]

Etc. ligger under Et cetera. Det havde jeg skam tjekket :-).
- Sarrus (skriv til mig herbidrag) d. 14. mar 2009, 14:01 (CET)

Jeg gendannede etc., da dansk Wikt. ikke havde en side med tilsvarende titel. Ved at kigge på wikt:Kategori:Forkortelser på dansk lader sider om forkortelser til at være ok på Wikt, selv om det fulde ord også allerede findes. Fx. alm. og almindelig. --Allano (Skriv til mig her...) 14. mar 2009, 14:04 (CET)
Vil det sige, at en artikel som etc. gerne på være på Wikipedia? Kan man ikke lave en redirect på Wiktionary så?
- Sarrus (skriv til mig herbidrag) d. 14. mar 2009, 14:07 (CET)
Nej, men inden vi sletter etc. bør siden overføres til Wiktionary og dens Wikipedia-historik kopieres til Wikitionary-sidens diskussionsside. Om der skal en omdirigering tror jeg ikke er løsningen, da der ligesom wikt:osv er en omlysning om, at ordet er en forkortelse og ellers ikke mere - det må vist også gælde "etc.", som der også er et link til på wikt:et cetera. --Allano (Skriv til mig her...) 14. mar 2009, 14:14 (CET)
Her på dawiki plejer vi at sørge for, at der kun er én artikel om hvert emne og så ellers bruge redirects fra andre varianter. Er der nogle andre regler på Wiktionary? Jeg spørger ikke for at brokke mig, men for at lære det :-).
- Sarrus (skriv til mig herbidrag) d. 14. mar 2009, 14:17 (CET)
Beklager et lidt sent svar - jeg var nødt til at gå fra pc'en og nåede ikke at svare dengang. Til dit spørgsmål: udover wikt:forkortelser på dansk, står der på Criteria for inclusion, at forkortelser er acceptable. Derfra regner jeg med, at forkortelser også er acceptable på dansk Wikt. Så ja, Wiktionary må have en anden regel end Wikipedia. --Allano (Skriv til mig her...) 14. mar 2009, 14:54 (CET)
Okay, det er så i orden, men skal artiklen så ikke flyttes? Jeg kender ikke rigtigt noget til Wiktionary.
- Sarrus (skriv til mig herbidrag) d. 14. mar 2009, 15:03 (CET)
Jeg har oveført etc.s indhold til wikt:etc. (under navnet "Mini Einstein") og nu er siden slettet på Wikipedia. --Allano (Skriv til mig her...) 14. mar 2009, 15:16 (CET)
Okay :-).
- Sarrus (skriv til mig herbidrag) d. 14. mar 2009, 15:23 (CET)

FtR[redigér wikikode]

Hej Allano. Du misforstod vist min kommentar på Diskussion:Follow the Reaper :-) Jeg spurgte om feedback, er det bedre nu end det var før? --Metalindustrien A/S (tidligere Lhademmor) 17. mar 2009, 12:40 (CET)

Svaret på diskussion:Follow the Reaper. --Allano (Skriv til mig her...) 17. mar 2009, 17:31 (CET)

Chengdu Panda Base[redigér wikikode]

Hej Allano

jeg så hvad du havde skrevet

så jeg begynde at skrive atiklen om...


bruger --80.167.40.66 21. mar 2009, 11:45 (CET)

Jeg har set din redigering: [1] - jeg synes selv personligt, at sproget er blevet mere flydende dansk, men noget af teksten blev fjernet, og der var også typografiske fejl stavefejl. Hvis det bliver rettet mener jeg, at ændringen er ok. --Allano (Skriv til mig her...) 21. mar 2009, 12:40 (CET) --Allano (Skriv til mig her...) 21. mar 2009, 14:32 (CET)

Tak for hjælpen[redigér wikikode]

Fik sat velkomsten til Bruger:Minnidaniel på den forkerte side - tak fordi du spottede og slettede hurtigt! - VicVal 2. apr 2009, 21:27 (CEST)

Har fjernet en af dine skabeloner[redigér wikikode]

Hej Allano. Jeg har fjernet test2 her Brugerdiskussion:87.58.137.36. Jeg synes det er lidt meget med en advarsel for et enkelt eksperiment i sandkassen. Du er meget velkommen til at sætte den på igen, hvis brugeren eksperimenterer igen. Jeg har iøvrigt skrevet en "tekst" som erstatning for test2. Nu må vi se, om det er en bruger, der vil lave "rigtige" bidrag. --MGA73 13. apr 2009, 20:15 (CEST)

Jeg vil dog ikke indsætte {{test2}}, hvis brugeren er seriøs med mulige, fremtidige eksperimenter i sandkassen. --Allano (Skriv til mig her...) 14. apr 2009, 15:48 (CEST)

Hvorfor genskaber du diskussionen til artiklen "Linkin Park"?[redigér wikikode]

Jeg slettede den på grund af at jeg har skrevet hele artiklen om, og derfor så jeg ikke en grund til, at der f.eks. blev spurgt om, hvorfor der ikke var en liste over singlerne, da jeg har lavet den, osv. -Thriller 5. maj 2009, 18:59 (CEST)

Den normale praksis er at lade indholdet i diskussionssiderne stå, selv om der er blevet rettet op på punkterne derpå. --Allano (Skriv til mig her...) 5. maj 2009, 19:07 (CEST)


Billedskift[redigér wikikode]

Jeg kom for skade at udskifte billedet i artiklen Portal:Geografi/Udvalgt billede/Maj 2009, fordi jeg havde brugt den som matrix for den tilsvarende artikel i Økologiportalen (Portal:Økologien/Udvalgt billede/Maj 2009) uden at være opmærksom på, at jeg stadig var i gang med artiklen fra Geografiportalen. Jeg beklager ulejligheden! Mvh. --Sten Porse 5. maj 2009, 22:09 (CEST)

Må man linke til grupper på Flickr[redigér wikikode]

Jeg har skrevet teksten til siden "Brede Værk". Her har jeg bl.a. lagt et link til Brede værks og Nationalmuseets hjemmeside. Jeg kunne godt tænke mig at lægge et link til Brede værks gruppe på Flickr, hvor der er en masse fine billeder, men må jeg det? Monica ras 4. jun 2009, 15:23 (CEST)monica rasMonica ras 4. jun 2009, 15:23 (CEST)

Mange af billederne har en ophavsmand der rækker til én enkelt person (Maltesen og Mikkelthelle). Da de selv må formodes at have lagt deres egne billeder op (skal dog tjekkes) er det ok at linke til dem, men det er også vigtigt at kunne argumentere for henvisningen. Det samme gælder også Brede Værks billeder - så vidt jeg ved (det er første gang, jeg skal tage stilling til linking til Flickr). --Allano (Skriv til mig her...) 4. jun 2009, 16:45 (CEST)
Jeg har kigget lidt grundigere (beklager det forkerte svar ovenover) på nogle af billederne af Maltesen som dette og dette også og nogle lignende og dette ligner noget, som højst sandsynligt bryder Brede Værks ophavsret, så derfor kan der alligevel ikke linkes. Mvh. --Allano (Skriv til mig her...) 4. jun 2009, 20:15 (CEST)
Jeg er uenig. Vi kan da sagtens linke til en hjemmeside, uanset om den hjemmeside har ophavsretten i orden eller ej - det er ikke vores problem så længe det ikke ligger på Wikipedias servere. --Metalindustrien A/S (tidligere Lhademmor) 4. jun 2009, 21:36 (CEST)
Må jeg henvise til Wikipedia:Eksterne henvisninger#Begrænsninger i hvad der må henvises til. Heraf fremgår det, at der ikke må henvises til materialer, der overtræder andres ophavsret. Så jeg holder med Allan (i hans seneste udtalelse!). --Arne (Amjaabc) 4. jun 2009, 22:11 (CEST)

Hjælp igen! :)[redigér wikikode]

"Du skriver "#REDIRECT Liberalsocialisme" i de artikler, som skal omdirigere til liberalsocialisme" - Det var ikke det jeg mente. Hehhe. F.eks. at hvis man søger på "minarkosocialisme" så skal den gå til "liberalsocialisme", sådan at man kan skrive flere søgeord på wiki for at komme til liberalsocialisme. :) (skrev Samfundsrevser (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Du skal oprette artiklen "Minarkosocialisme", som kun skal indeholde "#REDIRECT Liberalsocialisme". Når nogen så slår minarkosocialisme på, bliver de automatisk sendt til artiklen om liberalsocialisme. Tilsvarende med andre relevante opslagsord. - Kåre Thor Olsen (Kaare) 24. jun 2009, 21:20 (CEST)

Mange tak! Er glad for at du kunne hjælpe mig :) samfundsrevser

Cover[redigér wikikode]

Kære Allano

Jeg ønsker heller ikke at tage copyrights fra The Killers eller nogen andre for den sags skyld, men jeg vil gerne lave skide gode artikler der bare siger spar 5! Og så skal jeg jo næsten indsætte billeder, men jeg ved for det første ikke hvordan jeg indsætter billederne i en infoboks og for det andet, hvordan skal jeg skaffe billedet? Jeg må jo sikkert ikke tage dem fra en interwiki artikel (iw) --Dooba 25. jul 2009, 13:43 (CEST)

Forstår godt, hvis du ikke vil bryde copyrights, men billeder af covers går kun, hvis man får tilladelse af den/de, der har skabt det, fordi at man her på Wikipedia skal kunne bruge billederne både kommercielt og ikke-kommercielt, hvor The Killers sikkert ikke vil have at man gør det førstnævnte. Man kan sende tilladelse til OTRS, men se mere på Wikipedia:Kilder. "Spar 5"-artiklerne på dansk Wikipedia bliver desværre lidt tørre, fordi man ja ikke bare kan bruge covers som en-wiki kan med fair use. De bedste billeder man så kan få til artiklerne, er så artisterne til albummet med en godt tekst dertil. Infoboksen giver ikke mulighed for at ligge covers ind. --Allano (Skriv til mig her...) 25. jul 2009, 13:57 (CEST)
Tak for svaret, men det hjælper os jo ikke rigtigt... På den engelske wiki har de koden "|cover=" i deres infobokse, det burde vi også have på den danske, det vil kræve tid og kræfter, og bestemt ikke blive let, men vi snakker om et mega projekt her! Vi er da nød til at prøve at få det igennem. Vi vil da ikke være den tørre, kedelige og helt igennem sort-hvide del af et projekt som dette! Vi må kæmpe for det her, men hvor skal vi starte, hvad kan vi gøre? --Dooba 25. jul 2009, 14:59 (CEST)
Svaret var en begrundelse for, hvorfor man ikke dengang kunne indsætte et coverbillede, og jeg er også enig i at man burde give mulighed for et billede så man kan få mere spændende artikler og undgå det tørre! Der er nogle coverbilleder her, som kan bruges. Mht. til at få at coverbillede ind, kan du bruge wikipedia:sandkassen til at teste, hvis det skal være el. spørge andre brugere f.eks. bruger:PHansen, der har arbejdet med en kompliceret skabelon. Jeg vil måske selv prøve mig frem på et andet tidspunkt, hvis det ikke er gjort til den tid. --Allano (Skriv til mig her...) 25. jul 2009, 15:54 (CEST)
Cover kan sættes ind nu - se evt. på The White Album. --Allano (Skriv til mig her...) 26. jul 2009, 11:05 (CEST)

Bornholms Andelsmejeri angiver de to førstepladser i det internationale osteverdensmesterskab. mhh

Kan du hjælpe mig?[redigér wikikode]

Hej Allano...

Jeg vil bare spørge om du kan hjælpe mig med at lave nogle ændringer på denne boks. Jeg vil gerne have den to linjer højere, men teksten skal stadig så i midten, sådan der kommer en ekstra linje på øverst og en nederst. Du kan indsætte ændringerne her.


Bruger:Zerobyte
Velkommen til Zerobyte's brugerside!
Yes check.svg Gjort - den er klaret --Masz () 20. sep 2009, 15:59 (CEST)


Indlæg flyttet fra Arkiv 3[redigér wikikode]

Jeg har tilladt mig at flytte ovennævnte indlæg fra Arkiv 3 og hertil :-).
- Sarrus (diskussionbidrag) d. 20. sep 2009, 15:58 (CEST)

Bandlysningsafstemning[redigér wikikode]

Hej Allano.

Du er listet som aktiv administrator, og jeg henviser derfor til [2].

Med venlig hilsen, --Hockeyindustrien 3. okt 2009, 22:32 (CEST)

Har du forstand på vegetarudtryk?[redigér wikikode]

Hej Allano, i 2008 oprettede du artiklen Vegetarisk cuisine og anvendte ordet frugtarisme. Der er en bruger der påstår at det hedder frugterianisme. Bortset fra at man brækker tungen, lyder det ulogisk ;-) Har du nogle kilder til frugtarisme? --Med venlig hilsen Necessary Evil 7. okt 2009, 01:41 (CEST)

Der er nogen der hedder "frugtarer", og jeg vil da gå ud fra at den relevante oversættelse er frugtarisme som står nævnt i Allanos artikel. "frugterianisme" lyder som dårligt oversat engelsk - der er jo også folk der siger 'vegetarianisme'... --Metalindustrien A/S (tidligere Lhademmor) 7. okt 2009, 10:27 (CEST)
Jeg vil så være "dristig" og omdøbe artiklen til Frugtarisme. --Med venlig hilsen Necessary Evil 7. okt 2009, 14:18 (CEST)

Geografi[redigér wikikode]

Hej Allano,

Jeg kan se, at du står som hovedredaktør på Geografi-portalen. Jeg har i de seneste dage forsøgt at omstrukturere kategoritræet Geografi så, at det bliver mere logisk i sin opbygning, dels tematisk (jævnfør basisartiklen om geografi), dels atlas-opslagsmæssigt, idet jeg har dels oprettet underkategorier (fx. kategorien: bugter), dels omflyttet fejlplacerede artikler.

Måske var det en idet at omstrukturere Geografi-portalen efter tilsvarende principper således, at fx. søgning efter en bestemt lokalitet (det være sig en verdensdel, et land, en by, et hav o.s.v.) kunne ske herfra, mens en anden rubrik kunne være de ulige geografiske discipliner (naturgeografi, kulturgeografi, kartografi, stedsbeskrivelser, ekspeditioner).--Rmir2 1. nov 2009, 09:11 (CET)

Ok. --Allano (Skriv til mig her...) 1. nov 2009, 12:03 (CET)

navboks[redigér wikikode]

Hej det ser ud til det er dig der har oversat navboks fra engelsk til dansk. Jeg har problemer med at skabelonen 'melder fejl på siden' og derfor ikke vil autokollapse. Ved du hvorfor, er det fordi æøå-bogstaver indgår? Se Danske herreder

--Hans Peter 7. nov 2009, 23:58 (CET)

Den gode, den ...[redigér wikikode]

Hej Allano. Jeg kan se, at du/I har vurderet en oversættelse, som jeg engang lavede af Den gode, den onde og den grusomme som en klasse B. Det er naturligvis sket i nøje overensstemmelse med jeres stilmanual osv., men jeg undrer mig over, at der ikke er tilføjet en huskeliste, så man kan se hvad der skal gøres for at den kan blive opgraderet. Med andre ord: Hvad savner du/I i artiklen? --Nis Hoff 14. nov 2009, 22:30 (CET)

Yes check.svg Gjort huskelisten er oprettet. --Allano (Skriv til mig her...) 15. nov 2009, 16:46 (CET)

Quiz[redigér wikikode]

God jul og tillykke med quiz-sejren, Hejsa Allano! Hermed et juledyr, som I kan sætte på jeres brugersider. --Palnatoke 26. dec 2009, 09:16 (CET)

Nyheder[redigér wikikode]

Specialnyheder[redigér wikikode]

Nyheder[redigér wikikode]

Danmark[redigér wikikode]

Hej Allano

Puha det var noget af en omskrivning på -6.648 bytes! :o Min eneste spørgsmål i den forbindelse er om du har en speciel grund til at omskrive befolkningstallet (og tætheden) eller om det er fordi de blev ændret til 1. januar 2010 tal efter du gik i gang med artiklen i din sandkasse? --Thomas 16. feb 2010, 00:29 (CET)

Befolkningstallet blev lavet om, efter jeg gik i gang i min sandkasse. --Allano (Skriv til mig her...) 16. feb 2010, 10:10 (CET)
Barnstar-Interlingual.png Verdens lande-Barnstar
Du har virkelig gang i en forbedring om Danmark, bare bliv ved og GA-status vil ligge inden for rækkevidde. :) Thomas 17. feb 2010, 23:46 (CET)


UA-duks[redigér wikikode]

Hej Allan,

Det gik desværre tydeligvis lidt for stærkt med min indsats som UA-duks i dag - jeg troede jeg var bedre til at huske hvordan det var, end jeg reelt viste mig at være. Så tak for oprydningen :o) --Henrik 21. feb 2010, 20:57 (CET)

Hej Allan og Henrik. I var godt nok hurtige i dag:-) Må jeg i øvrigt have lov til at henlede jer begge på beskrivelsen af proceduren for valget - der var lige et par småting, der manglede. Ellers tak for hjælpen. Mvh. Arne (Amjaabc) 21. feb 2010, 22:31 (CET)
Hej Arne. Jeg kender godt UA-duks-siden, idet det var mig der "formaliserede" proceduren i sin tid, på baggrund af en debat på WP:IRC :o). Når det så er sagt, så brugte jeg den faktisk som checkliste, og så vidt jeg kan se, så var det eneste der manglede fra "det samlede produkt" at rette tallet for den pågældende kategori (pkt. 6)? --Henrik 22. feb 2010, 19:07 (CET)
Der var heller ikke arkiveret eller indsat {{milepæle}} i den valgte artikel, men lad det nu ligge. I øvrigt har jeg ændret lidt på den hen ad vejen, som du måske har set. Lad os se, hvem der kommer først næste uge - måske skal man til at bruge {{IBrug}} igen :-) --Arne (Amjaabc) 22. feb 2010, 22:14 (CET)

Nyheder[redigér wikikode]

Kakaobilleder[redigér wikikode]

Hej Allan. Jeg kan godt følge dig, men det nye billede modsiger første linje i artiklen om, at det er en varm drik. Måske kan vi finde et endnu bedre?! Mvh. Arne (Amjaabc) 7. mar 2010, 20:35 (CET)

Har fundet en. --Allano (Skriv til mig her...) 7. mar 2010, 20:44 (CET)
Og det var et endda rigtig smukt billede! Så skal du ikke høre mere brok herfra;-) --Arne (Amjaabc) 7. mar 2010, 20:46 (CET)

Ang. Kritik af kapitalisme[redigér wikikode]

Når jeg har sat "kilder mangler" på, bedes du ikke fjerne skabelonen uden forudgående diskussion på diskussionsiden. Alle artikler på Wikipedia skal have kilder, og denne er ingen undtagelse. --KLN 27. mar 2010, 23:46 (CET)

Jeg har skrevet på disk.siden. --Allano (Skriv til mig her...) 27. mar 2010, 23:48 (CET)

Nyheder[redigér wikikode]

København som GA[redigér wikikode]

Hej Allano
Jeg (og andre) har nu fået forbedret Københavnsartiklen så meget at jeg synes den kan blive udnævnt til GA. Du har tidligere stemt for udnævnelsen og jeg vil høre om du vil gøre det igen? Nomineringen kan findes her. --Santac 19. apr 2010, 09:01 (CEST)

Nyheder[redigér wikikode]

Nyheder[redigér wikikode]

Nyheder[redigér wikikode]

Kære abonnent.

Wikipediajournalen udleveres først nu af forskellige grunde, som du kan læse om i det nu udleverede nyhedsbrev.

Med venlig hilsen Masz 6. jul 2010, 18:35 (CEST)

Nyheder[redigér wikikode]

Tip[redigér wikikode]

Tools nicu buculei 01.svgEt lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du redigerer eller opretter artikler, så husk venligst at bruge forhåndsvisning. Dermed undgås for meget støj på listen over seneste ændringer, og du vil fange de fleste af dine slåfejl selv. Bemærk, at der findes forskellige redigeringsværktøjer, som gør det lettere at fange stavefejl. Med venlig hilsen Thomas 13. sep 2010, 19:56 (CEST)

Skabelon[redigér wikikode]

Hey Allano Jeg kan se du har redigeret i Skabelon:Infoboks single. Derfor vil jeg høre dig om du ved hvordan man kan lægge en ekstra kronologi ind efter hovedkunstnerens kronologi? Mvh Tøndemageren 2. nov 2010, 22:06 (CET)

Nyheder for november 2010[redigér wikikode]

Nyheder for december 2010[redigér wikikode]

Nyheder for januar 2011[redigér wikikode]

Nyheder for februar 2011[redigér wikikode]

Wikimedia Danmark[redigér wikikode]

Wikimedia Danmark

Kære Allano/Arkiv 3.

Vi er mange, som sætter pris på dine bidrag til den dansksprogede Wikipedia. Men som bekendt kan projektet altid bruge flere kræfter til at udvikle encyklopædien og gøre den endnu bedre. Wikimedia Danmark arbejder bl.a. med at udbrede kendskabet til og forståelsen af Wikipedia - og de øvrige søsterprojekter. Dette sker bl.a. ved at deltage i lokale, regionale og nationale arrangementer, samt gennem erfaringsudveksling fra Wikimedia-foreningerne i hele verden.

Som bekendt vil en forening stå stærkere, hvis den er bredt repræsenteret blandt sine interessenter. Derfor håber jeg rigtig meget, at du har lyst til at støtte dette arbejde gennem at melde dig ind. Naturligvis bestemmer du selv, hvor meget arbejde du ønsker at lægge i foreningen. Foreningen skal bruge såvel passive støttemedlemmer som aktive fodfolk.

Hvis du har nogen som helst spørgsmål, er du naturligvis hjertelig velkommen til at kontakte enten mig eller skrive direkte til foreningen.

Med mange venlige søndagshilsener |EPO| COM: 13. feb 2011, 13:03 (CET)

Nyheder for april 2011[redigér wikikode]

Nyheder for juli 2011[redigér wikikode]

Tilføjelse til Nyheder for Juli 2011[redigér wikikode]

Da jeg blev overasket at der er et annonce for at stemme på Hønsedesign i Nyhederne, så syntes jeg at det ikke er helt ærlig overfor det nye design. Derfor tilføjer jeg dette nyhed:--
 •    Rodejong    ✉️ 👀 → 1. jul 2011, 19:49 (CEST)


Stem på det nye design!
Morpho menelaus.png

Afstemningen, om hvordan brugerdiskussionsskabelonerne skal se ud, er stadig i gang. Hvis du også bliver glad af at se på det nye design og dens rolige udseende, så er det nu, du skal bruge din stemme, idet vi ikke har kunnet nå til enighed via diskussion.

Tænk på alle fordelene:

  • Skabelonen virker tiltalende til at læse hvad det handler om.
  • Den har god blikfang og øjner stille og roligt
  • Den skræmmer ikke nye brugere væk
  • Den er overskuelig
  • Den passer fint med de øvrige skabeloner, der anvendes på da:WP og adskiller sig som informative skabeloner.
  • Der er grund til at vise hensyn ved ikke at bruge skrigende farver.


Inaktivitet[redigér wikikode]

Hej. Det er nu besluttet ved afstemning, at administratorer, der har været inaktive i 180 dage, vil kunne fratages administratorstatus, når en besked gives på disses diskussionsside, og de efter denne ikke har foretaget redigeringer inden for 30 dage.

Icon apps query.svgAdministratorkonto uden aktivitet
Der er ikke foretaget nogen redigeringer fra denne administratorkonto i de sidste 180 dage. Du bedes derfor foretage en tilkendegivelse af, hvorvidt du fortsat ønsker at støtte den danske Wikipedia. Hvis du inden for 30 dage ikke foretager en redigering, vil din administratorstatus blive frataget jf. Wikipedia:Afstemninger/Inaktive administratorer 2. Alternativt kan du selv anmode om at få frataget administratorstatus.

You haven't contributed to Wikipedia in over 180 days. If you don't make at least one contribution within the next 30 days (from when this template was put on your talkpage), your sysop-rights will be revoked. It is the result of this vote.


Oversigt over administratorers sidste redigeringerOversigt over hvornår admin-værktøjer sidst har været anvendt

Med venlig hilsen, Masz 3. jul 2011, 10:22 (CEST)

Fratagelse af sysop-bit[redigér wikikode]

Nuvola apps important.svgFratagelse af administratorstatus
Du har i en periode på 30 dage siden indsættelsen af skabelonen herover ikke bidraget til Wikipedia. Der vil blive oprettet en anmodning på Meta om fratagelsen af din administratorstatus jf. Wikipedia:Administratorer/Fratagelse af rettigheder. Med venlig hilsen Henrik (heb, Diskussion   Bidrag   E-mail) 7. aug 2011, 18:13 (CEST)

Nyheder for september 2011[redigér wikikode]

Nyheder for oktober 2011[redigér wikikode]

Nyheder for november 2011[redigér wikikode]

Nyheder for januar 2012[redigér wikikode]

Nyheder for marts 2013[redigér wikikode]

Nyheder for august 2013[redigér wikikode]

Nyheder for september 2013[redigér wikikode]

Nyheder for oktober 2013[redigér wikikode]

Nyheder for december 2016[redigér wikikode]

Annoncer
Bliv Patruljant!

WikiProjekt Feminisme


Nyheder for januar 2017[redigér wikikode]

Annoncer
Ugens konkurrence

15-årsjubilæum 1. februar

Skriv til Wikipediajournalen!


Nyheder for februar 2017[redigér wikikode]

Nyheder for marts 2017[redigér wikikode]

Wikipediajournalen
9. årgang, nr. 3 - udgivet 2. marts 2017

Nyheder for april 2017[redigér wikikode]

Wikipediajournalen
9. årgang, nr. 4 - udgivet 1. april 2017

Nyheder for maj 2017[redigér wikikode]

Wikipediajournalen
9. årgang, nr. 5 - udgivet 1. maj 2017

Wikipediajournalen abonnent-unudersøgelse[redigér wikikode]

Hej Wikijournalen-læser! Jeg har oprettet et spørgeskema til vores abonnenter for at undersøge hvilket indhold de primært læser i Wikipediajournalen, samt hvad de gerne vil se mere af. Jeg vil blive meget glad hvis du kan bruge 5 minutter på at besvare spørgeskemaet. Tryk her for at gå i gang! Mvh. InsaneHacker 🕊️ (💬) 1. jun 2017, 00:38 (CEST)

Nyheder for juni 2017[redigér wikikode]

Wikipediajournalen
9. årgang, nr. 6 - udgivet 1. juni 2017

Nyheder for juli 2017[redigér wikikode]

Wikipediajournalen
9. årgang, nr. 7 - udgivet 1. juli 2017

Nyheder for august 2017[redigér wikikode]

Wikipediajournalen
9. årgang, nr. 8 - udgivet 1. august 2017

Nyheder for september 2017[redigér wikikode]

Wikipediajournalen
9. årgang, nr. 9 - udgivet 1. september 2017

Nyheder for oktober 2017[redigér wikikode]

Wikipediajournalen
9. årgang, nr. 10 - udgivet 1. oktober 2017

Nyheder for november 2017[redigér wikikode]

Wikipediajournalen
9. årgang, nr. 11 - udgivet 2. november 2017

Nyheder for december 2017[redigér wikikode]

Wikipediajournalen
9. årgang, nr. 12 - udgivet 1. december 2017

Nyheder for januar 2018[redigér wikikode]

Wikipediajournalen
10. årgang, nr. 1 - udgivet 1. januar 2018