Spring til indhold

Camilla Fabricius

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Camilla Fabricius
Født20. oktober 1971 (52 år) Rediger på Wikidata
Aarhus, Danmark Rediger på Wikidata
NationalitetDanmark Dansk
Politisk partiSocialdemokratiet Rediger på Wikidata
Uddannelse og virke
Uddannelses­stedLæreruddannelsen i Århus (1995-1999) Rediger på Wikidata
BeskæftigelsePolitiker Rediger på Wikidata
Camilla FabriciusFolketingets hjemmeside  Rediger på Wikidata
Information med symbolet Billede af blyant hentes fra Wikidata. Kildehenvisninger foreligger sammesteds.

Camilla Fabricius (født 20. oktober 1971 i Aarhus) er en dansk politiker. Hun har siden Folketingsvalget 2019 været medlem af Folketinget i Østjyllands Storkreds, hvor hun arbejder som Social- og indenrigsordfører for Socialdemokratiet. Tidligere har hun været medlem af byrådet i Aarhus, hvor hun frem til juni 2019 bestred posten som 1. viceborgmester. Under Camilla Fabricius' embede i byrådet i Aarhus, sad Camilla Fabricius desuden som rådmand for Teknik og Miljø.

Som datter af ingeniør Uffe Fabricius-Jensen og socialpædagog Alice Fabricius-Jensen blev Camilla Fabricius født Aarhus i 1971. Camilla Fabricius er gift.


Udover at være uddannet ved Aarhus Dags- og Aftenseminarium (1995-1999) har Camilla Fabricius gennemført en to-årig narrativ ledelsesuddannelse.[kilde mangler]

DanskSpire
Denne artikel om en dansk politiker er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
Politiker
Artiklen om politikeren Camilla Fabricius kan blive bedre, hvis der indsættes et (bedre) billede.
Du kan hjælpe ved at afsøge Wikimedia Commons for et passende billede eller uploade et godt billede til Wikimedia Commons iht. de tilladte licenser og indsætte det i artiklen.