Brugerdiskussion:Hjart: Forskelle mellem versioner

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
Nyt afsnit: →‎Hans Munck
Linje 284: Linje 284:
Hej, jeg kan se du har slettet min rettelse og beholdt Nico's gamle rettelse. Jeg kan ikke se, hvorfor du har valgt at gøre dette og hvad det er som er gjort forkert? Jeg har startet siden på anmodning fra en journalist, som ikke selv har kunnet lave en wiki side om Hans Munck. Det er derfor også på journalistens ønske, at artiklen skal være sat op på denne måde og der er slettet nogle sætninger og vendinger, som rigtig gerne skal blive i artiklen. De ændringer der er foretaget er kun på selve den korte intro del.
Hej, jeg kan se du har slettet min rettelse og beholdt Nico's gamle rettelse. Jeg kan ikke se, hvorfor du har valgt at gøre dette og hvad det er som er gjort forkert? Jeg har startet siden på anmodning fra en journalist, som ikke selv har kunnet lave en wiki side om Hans Munck. Det er derfor også på journalistens ønske, at artiklen skal være sat op på denne måde og der er slettet nogle sætninger og vendinger, som rigtig gerne skal blive i artiklen. De ændringer der er foretaget er kun på selve den korte intro del.
Venlig hilsen --[[Bruger:Thal0018|Thal0018]] ([[Brugerdiskussion:Thal0018|diskussion]]) 3. aug 2021, 15:10 (CEST)
Venlig hilsen --[[Bruger:Thal0018|Thal0018]] ([[Brugerdiskussion:Thal0018|diskussion]]) 3. aug 2021, 15:10 (CEST)
:{{Svar|Thal0018}} Årsagen til tibagerulningen skyldes [[Wikipedia:Stilmanual#Biografier|dette afsnit]] i stilmanualen. På Wikipedia er der simpelthen nogle standarder, som det erfaringsmæssigt er bedst så vidt muligt ar følge. --[[Bruger:Hjart|Hjart]] ([[Brugerdiskussion:Hjart|diskussion]]) 3. aug 2021, 15:29 (CEST)

Versionen fra 3. aug. 2021, 15:29

Hjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, Hjart! (Storbritannien English)
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst, som er ment som en hjælp, hvis du vil oprette og redigere artikler. Yderligere oplysninger og inspiration findes i vores fulde velkomst og i punkterne nedenfor.
Wikipedias fem søjler
Wikipedias politikker og normer er baseret på Wikipedias fem søjler.
Retningslinjer
Wikipedias hjælpe- og instruktionssider.
Hjælp:Guide Guide
Tag et skridt ad gangen ved hjælp af dette selv-kursus.
Følg politikkerne & notabilitet
Regler som man bør følge. Herunder er bl.a. kravet om overholdelse af ophavsretten.
Få inspiration fra vores bedste artikler
Skriv artikler, der opfylder vores designmæssige krav.
Mentorprogram
Et program designet til at hjælpe nye og uerfarne brugere.
Hvad Wikipedia ikke er
Ting man skal undgå – herunder partiske artikler og selvbiografier.
Ofte stillede spørgsmål
Svar på ofte stillede spørgsmål.
Sandkassen
Denne side kan bruges til eksperimenter.
Få yderligere hjælp
Stil spørgsmål i Landsbybrønden eller i nybegynderforummet. Besøg gerne hjælpe- og chatkanalen på IRC.

Denne her side er din diskussionsside, hvor du får beskeder fra andre brugere, og hvor du kan besvare spørgsmål fra andre. Hvis du vil skrive en besked til en anden bruger, skal du skrive den på brugerens diskussionsside. Afslut altid dine indlæg på diskussionssider med ~~~~. Du kan også trykke på signérknappen (se billedet). Begge dele underskriver med dit brugernavn og et tidsstempel. Ved at klikke på "Gem side" bliver dit indlæg gemt.

Med venlig hilsen
- Sarrus (db) d. 25. jun 2013, 22:37 (CEST)

Koordinater

Hej, hvis du finder koordinater på en side som er forkerte, er du så ikke rar at rette koordinaterne istedet for at slette skabelonen med dem fra siden, det hjælper ikke rigtig noget bare at fjerne den. Mvh. Vrenak (diskussion) 13. maj 2016, 20:48 (CEST)[svar]

Jeg rettede dem på wikidata. Er det ikke tilstrækkeligt? --Hjart (diskussion) 13. maj 2016, 20:56 (CEST)[svar]
Ikke hvis du sletter skabelonen fra siden, så hjælper det ikke noget. Mvh. Vrenak (diskussion) 13. maj 2016, 21:02 (CEST)[svar]
Ok, jeg havde på en eller måde fået en ide om at artikler automatisk ville bruge koordinater angivet på wikidata. Undskyld. Jeg har nu ledt efter en måde at angive i en skabelon at koordinater på wikidata skal bruges. Eksisterer dette stadig ikke? --Hjart (diskussion) 14. maj 2016, 08:08 (CEST)[svar]
Hvis jeg husker korrekt bruger den dem hvis skabelonen på siden er tom og wikidata siden har artiklen listet som en bruger af dataene~, det ville være dejligt hvis den automatisk anvendte alle data :). Mvh. Vrenak (diskussion) 14. maj 2016, 08:50 (CEST)[svar]
Man kan bruge {{Coord wd|type=landmark|region=DK|display =title}} til at hente koordinater fra wikidata. - Nico (diskussion) 14. maj 2016, 09:08 (CEST)[svar]
Mange tak for den, Nico. Det var lige det jeg ledte efter :-). For mig er det langt nemmere at opdatere koordinater i wikidata end i selve artiklen. --Hjart (diskussion) 14. maj 2016, 09:55 (CEST)[svar]
Man kunne brug den gamle koordinat i teksten til angive hvor de har været. Det er ikke mange år siden Det Kongelige Danske Musikkonservatorium flyttede. --Steen Th (diskussion) 14. maj 2016, 09:45 (CEST)[svar]

Tip

Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du opretter et nyt afsnit på en diskussionside, så husk at sætte overskrift på afsnittet. Også selv om det er første afsnit i en ny artikel.

Diskussionssider vokser med tiden, og derfor skal alle afsnit fremgå af indholdsfortegnelsen, og alle afsnit skal kunne autoarkiveres.

Overskrift kan du få ved at klikke på fanebladet "Nyt emne" eller ved at skrive overskriften mellem dobbelte lighedstegn, altså == [OVERSKRIFTEN] == på en linje for sig.

Fx Diskussion:Diernæs. --Madglad (diskussion) 4. nov 2017, 21:33 (CET)

Om Sønderjylland

Tak for dit indlæg i diskussionen om Sønderjylland og din indirekte støtte til gældende konsensus omkring definitionen. :-) Nutidens Sønderjylland har ingenting at gøre med Middelalderens og 1700-tallets egnsforståelse. Venlig hilsen --Arvid-S (diskussion) 18. feb 2018, 17:40 (CET)

Hvornår bruges relation og way på OSM?

Hej Hjart. Jeg har forsøgt at vise vandløb fra OSM på et interaktive kort (se mit forsøg i min sandkasse), men mange vandløb mangler på kortet selvom de har et wikidata-tag på OSM. F.eks. Skjern Å (https://www.openstreetmap.org/relation/2928253) og Suså (https://www.openstreetmap.org/relation/4858929). Så vidt jeg kan se, er årsagen at de ikke-viste har typen "relation", mens de vandløb som kan vises på Wikipedia har typen "way". Jeg har ikke så meget kendskab til OSM, så kan du sige hvorfor mange vandløb på OSM er lavet som en "relation" i stedet for som en enkelt "way"? Tak, Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 28. aug 2018, 12:28 (CEST)

Om way eller relation bruges/er bedst kommer meget an på hvor mange dele vandløbet består af og den enkelte mappers erfaringsniveau/vurdering af situationen og din kode bør derfor kunne finde både ways og relationer. Jeg har ikke tilstrækkeligt indsigt til at kunne forstå din kode, men jeg har lavet lidt forsøg med bl.a. Haderslevbanen, hvor wikidata tagget netop er placeret på en relation der "samler" banens forskellige ways. Nogle af de her ways er tagget som broer eller tunneller og derfor kan banen ikke beskrives med en enkelt way. Også Gendarmstien der i OSM er beskrevet som hele 4 forskellige relationer, der hver især består af en lang række sti-/vejstumper med individuelle karakteristika har jeg forsøgt mig med.
Tak for svaret. Min kode finder både ways og relationer, men relationerne kan desværre ikke vises. Eller rettere relationer kan kun vises hvis de har "type=multipolygon", "type=route" eller "type=boundary", mens alle andre relationer ikke kan vises. Årsagen skulle være at kun disse typer kan konverteres af programmet Osm2pgsql (osmwiki:Osm2pgsql). Der er en sag om det på phab:T156433. --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 28. aug 2018, 13:51 (CEST)
Ok. Netop vandløbsrelationer er noget jeg personligt gerne ville se visualiseret på Commons/Wikipedia.--Hjart (diskussion) 28. aug 2018, 16:30 (CEST)

Damgård Mølle

Hej Hjart. Jeg kan se, at du har oprettet artiklen Damgård Mølle og har indsat skabelonen "Oversættelse ønskes". Jeg kan dog ikke umiddelbart se, hvad der mangler at blive oversat, eller hvilke udtryk, du er usikker på? Jeg vil gerne forsøge at hjælpe, hvis jeg kan, så skabelonen kan fjernes. Mvh. PHE77 (diskussion) 7. mar 2019, 20:35 (CET)

Jeg forsøgte at oversætte den hollandske artikel, men måtte give fortabt, da jeg ikke har tilstrækkelig indsigt i de tekniske termer. Jeg har besøgt møllen et par gange og har taget billeder, som hollænderen har brugt. Derfor kunne jeg godt tænke mig en lidt bedre artikel. --Hjart (diskussion) 7. mar 2019, 20:51 (CET)
Fine billeder. Jeg kan godt forstå, at du godt kunne tænke dig, at resten af artiklen blev oversat. Jeg troede først, at skabelonen drejede sig om den eksisterende oversættelse. Jeg har forsøgt at blive klogere på den hollandske vindmølleterminologi, men det kræver tydeligvis en hel del specialviden udi de tværstillede krøjevingers facetter, så jeg må desværre også give fortabt. Mvh. PHE77 (diskussion) 9. mar 2019, 00:52 (CET)

Patruljant?

Hej Hjart, jeg kan se at du holder en del øje med IP-redigeringer, og fjerner meget hærværk. Det ville hjælpe os andre, hvis du blev patruljant, så du samtidig kan markere dem patruljeret, så andre ikke skal omkring dem igen. Er du interesseret i det? - der følger ikke andre forpligtigelser med, end det seriøse arbejde, Du i forvejen leverer. - Nico (diskussion) 12. jul 2019, 10:22 (CEST)

Ok. Du må gerne give mig den, tak --Hjart (diskussion) 13. jul 2019, 08:57 (CEST)
Fint, det er hermed gjort, Du kan læse nærmere Wikipedia:Patruljanter - Nico (diskussion) 13. jul 2019, 10:25 (CEST)
Man kan lette patruljeringen ved at indsætte denne linje i Bruger:Hjart/common.js og samtidig har popup aktiveret:
mw.loader.load( 'https://www.wikidata.org/w/load.php?modules=ext.gadget.Mark_as_patrolled&only=scripts' );
...så kan man ved enkle ændringer markere redigeringen som patruljeret direkte i seneste ændringer. vh. Nico (diskussion) 13. jul 2019, 10:37 (CEST)

Indbydelse

Hej Har du set Wikipedia:Landsbybrønden/Hjælp_med_danske_oversættelser_på_en:wiktionary?

Du er velkommen at give et nap med også, om du har lyst.--So9q (diskussion) 4. sep 2019, 08:27 (CEST)

Kort på Thise-artikel

Hej. Jeg kan se, at du har fjernet kort fra Thise (Salling), da du indsatte koordinater. Jeg regner kortet som en erstatning for en infoboks, som ikke er der. Så jeg ville have kortet være. --Steen Th (diskussion) 31. okt 2019, 17:56 (CET)

Jeg bryder mig ikke meget om de der statiske kort, da man ikke kan zoome ind på dem (hvilket jeg altid forsøger for lige at tjekke situationen i OSM). For mig er kort linket meget bedre. Jeg ville sætte stor pris hvis infobox by (og diverse andre infoboxe også) som standard ville vise positionen på et dynamisk kort ligesom i infoboksen på Commons. --Hjart (diskussion) 31. okt 2019, 18:11 (CET)

Cape Canaveral

Hej Hjart, jeg er meget ny til wikipedia, kan du fortælle mig hvad jeg gør galt? Tak på forhånd! CaynnEU (diskussion) 16. nov 2019, 18:34 (CET)

Du slettede alle de eksisterende kategorier + skabeloner. De er vigtige, så dem bør du lade være. --Hjart (diskussion) 16. nov 2019, 18:38 (CET)

Ellers er den fin eller hvad? CaynnEU (diskussion) 16. nov 2019, 18:56 (CET)

Jeg nåede ikke at kigge så meget på din tekst igen, men generelt virkede det fint nok. Undlad bare at slette kategorier + skabeloner --Hjart (diskussion) 16. nov 2019, 19:09 (CET)

ok. CaynnEU (diskussion) 16. nov 2019, 19:12 (CET) Har lige opdateret Cape Canaveral, hvis jeg har gjort noget forkert, undskylder jeg på forhånd. CaynnEU (diskussion) 16. nov 2019, 19:27 (CET)

Hej CaynnEU. Lige nogle ting:
  1. Vi skriver ikke hvem der har skrevet hvad ("skrevet af Mikkel Andreasen")
  2. Husk kilder.
Og til Hjart: Husk at bruge "fjern redigering", og ikke "rul tilbage", når det ikke tydeligvis er hærværk, jf. WP:PATRULJANTVEJLEDNING. —Biscuit-in-Chief :-) (Tal pænt • Bidrag) 16. nov 2019, 19:56 (CET)

okay. Tak for hjælpen, CaynnEU (diskussion) 16. nov 2019, 19:58 (CET)

Østrigske kommuner

Hej. Der går ged i min test-case, når du ruller mine ændring tilbage. Jeg er ved at ændre {{Infoboks kommune i Østrig}}. Kunne du ikke kontakt mig istedet for at rulle tilbage? --Steen Th (diskussion) 14. dec 2019, 15:49 (CET)

  • Ok, jeg troede det var en fejl, som du burde gøres opmærksom på. --Hjart (diskussion) 14. dec 2019, 15:51 (CET)
Jeg er ved at rydde op efter en anden fejl. Og jeg ved godt der går galt med visning af koordinater, fordi infoboks-skabelonen ikke er forberedt på det. Men jeg ved også hvordan jeg hurtig retter op på det. Det var jeg ved at rette og tjekket af, da du rulle tilbage... Men jeg også ramt af en anden problem. Der var en {{coord}} i forvejen. Den skal væk..., så der er kun en i infoboksen.
Og hvis der er andre problemer, så kontakt mig. Det kan være jeg er opmærksom på problemet, men endnu ikke kommet til det. --Steen Th (diskussion) 14. dec 2019, 16:03 (CET)
Ok, det gør jeg så fremover. --Hjart (diskussion) 14. dec 2019, 16:25 (CET)

Rådhusstræde på OSM

Hej Hjart. Jeg har brugt OSM til at finde koordinater til et interaktivt kort for Rådhusstræde i København. Jeg har i den forbindelse opdaget at OSM way 1880941 har navnet Rådhusstræde, men faktisk omfatter både den nordligste del af Rådhusstræde og nordligste del af Nytorv. Jeg har ingen erfaring med at redigere OSM, så det er ikke noget som jeg kan rette. Jeg håber at du kan tage dig af det, eller rapportere det på rette sted. Mvh. og glædelig jul. --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 24. dec 2019, 10:31 (CET)

Jeg har slet og ret omdøbt det omtalte stykke til Nytorv, idet adresserne langs hele stykket er på Nytorv. Bemærk at stort set alle der redigerer OSM er amatører og at vi i årenes løb har haft masser af bidragsydere stort set helt uden begreb om hvordan man gør, så der er ingen reel grund til at være alt for forskrækket i forhold til at lave mindre rettelser. Enkelte af de mest erfarne af os bruger en del tid på at se på hvad nye bidragsydere laver og retter/vejleder gerne. Glædelig jul. --Hjart (diskussion) 24. dec 2019, 11:09 (CET)
Jeg takker. Jeg kunne nok have klaret at ændre navnet, men jeg tænkte at vejen skulle splittes op til to nye veje. --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 24. dec 2019, 14:16 (CET)
For mange kan det være en udfordring at finde saksen :-). Den dukker op i menuen ved musen når man højreklikker på en node (et punkt) i vejen. --Hjart (diskussion) 28. dec 2019, 10:07 (CET)

PetScan

Hej Hjart. Du nævnte du var god til PetScan-værktøjet. Kan du hjælpe mig med, hvordan jeg får det til at søge på artikler oprettet i et specifikt tidsrum? Hvis det overhovedet er muligt? Tøndemageren 19. mar 2020, 12:16 (CET)

Jeg har indtil videre kun benyttet det på Commons (til blandt andet finde gader med egne kategorier i København uden Wikidata emner + oprette eventuelt manglende) og endnu ikke på Wikipedia. Jeg planlægger at kigge på det i den nærmeste fremtid. --Hjart (diskussion) 19. mar 2020, 12:21 (CET)
Det lyder bare fint. Ser frem til at høre hvad værktøjet kan at spændende ting :D Tøndemageren 19. mar 2020, 12:49 (CET)
Jeg legede lidt med det igår aftes (brugte det til at oprette Wikidata emner for Eddie Meduza albums/sange) og selvom Petscans interface for lægfolk (som jeg) umiddelbart kan virke ret uforståeligt, så er simple søgninger egentlig ret nemme at gå til, når man lige finder ud af det :-). En søgning på Eddie Meduza albums/sange oprettet mellem januar og marts i år: kan se sådan her ud. Bemærk at søgninger uden angivelse af kategori tilsyneladende ikke virker, så man ikke umiddelbart kan lave en generel søgning på artikler på WP da. --Hjart (diskussion) 22. mar 2020, 10:26 (CET)
Jeg tænker ved en generel søgning, bruger man vel bare Artikler og sætter antallet af lag man går ned, relativt højt (10, 15 eller 20)? Vil det ikke give mening? Tøndemageren 22. mar 2020, 11:11 (CET)
Øh, jo det gør man vel. Jeg er endnu ikke helt fortrolig med kategorierne på WP da ;-) --Hjart (diskussion) 22. mar 2020, 11:17 (CET)

Tor/Thor

Hej Hjart. Er der noget jeg har misforstået hvis jeg mener asen hedder Tor og ikke Thor? Det er jo kun på engelsk der er "h" i torsdag. Eller låses indholdet fast på overskriften?

Simonbosun (diskussion) 1. apr 2020, 14:42 (CEST)

Jeg har altid ment den rette stavemåde er "Thor" og du bør ikke foretage sådanne ændringer uden angivelse af vægtige begrundelser. --Hjart (diskussion) 1. apr 2020, 14:49 (CEST)
"Du har altid ment" er altså en vægtig begrundelse? Simonbosun
Ikke nødvendigvis, men jeg vil gætte på at langt de fleste opfatter "Thor" som den rette stavemåde eller i hvert fald langt den mest almindelige og derfor skal du have fat nogle vægtige begrundelser for at ændre det eksisterende navn i artiklen. At der ikke er et "h" i torsdag er ikke en vægtig begrundelse.--Hjart (diskussion) 1. apr 2020, 19:02 (CEST)
Retskrivningsordbogen indeholder som regel ikke navne. Dog ordet thi, som formodentligt skrives sådan for at undgå forveksling med talordet. Ellers forekommer Th- i stednavne (konkret Thisted, men Stednavneudvalget har nok flere), og ord afledt af dem. Og i fremmedord. Og te skrives i øvrigt heller ikke the.
Umiddelbart vil jeg mene at kan bruge begge dele. Wikipedia har artikler om personer med begge stavninger af navnet. Th- får det til at give et gammeldags indtryk, hvilket næppe er meningen. Hvis man vil betone etymologien, kunne man bruge Þ-, og det er nok heller ikke godt på W., hvor der skrives på nudansk.
Og endeligt kan jeg ikke på KorpusDK komme til en hurtig konklusion på hvad, der er den mest almindelige stavning.
Kort: Begge stavninger forekommer, Tor er i overensstemmelse med gældende dansk ortografi.
Husk indrykning.
Og @Simonbosun: Dette emne bør diskuteres på Diskussion:Thor, ikke på en brugerdiskussionsside. --Madglad (diskussion) 1. apr 2020, 19:52 (CEST)

(Kopieret til Diskussion:Thor#Tor/Thor).

Angående gendannelse

Hej Hjart

Angående din gendannelse her vil jeg gerne gøre opmærksom på, at gendannelsesværktøjet kun er tiltænkt åbenlyst hærværk, jf. Hjælp:Tilbagerulning#Tilladt brug.

Her havde brugeren rent faktisk indsat et link til en side, hvor befolkningstallet blev oplyst, og ligeledes med yderligere kildeangivelser. Brugeren havde ganske vist ikke indsat henvisningen korrekt, men det kan ikke karakteriseres åbenlyst hærværk.

I sådanne tilfælde er det bedre at vejlede brugerne om korrekte måder at angive kildeangivelser.

Mvh. Asger (diskussion • bidrag • e-mail) 10. apr 2020, 12:06 (CEST)

Forstået. Bemærk at jeg ind i mellem af vanvare kommer til at trykke på den forkerte knap... Kan det i øvrigt betale sig at vejlede IP brugere, der kun har foretaget denne ene lille redigering? --Hjart (diskussion) 10. apr 2020, 12:10 (CEST)

hvorfor du slette min bidrag

den er god (Skrev 178.157.252.176 (diskussion • bidrag) 21. apr 2020, 17:18. Husk at signere dine indlæg.)

Det gør jeg fordi det i påfaldende grad ligner skoleadfærd/vandalisme. --Hjart (diskussion) 21. apr 2020, 17:21 (CEST)

du ikke slette min bidrag (Skrev 178.157.252.176 (diskussion • bidrag) 21. apr 2020, 17:23. Husk at signere dine indlæg.)

Hvis du kan overbevise mig om at det ikke er hærværk, så ok. --Hjart (diskussion) 21. apr 2020, 17:25 (CEST)

du passe dig selv. jeg behøve ikke overbevise dig, du overbevise mig (Skrev 178.157.252.176 (diskussion • bidrag) 21. apr 2020, 17:28. Husk at signere dine indlæg.)

Der må jeg skuffe dig. Det er ikke sådan tingene fungerer her. --Hjart (diskussion) 21. apr 2020, 17:30 (CEST)

hvad er din kilde på at jeg ikke ha ret (Skrev 178.157.252.176 (diskussion • bidrag) 21. apr 2020, 17:35. Husk at signere dine indlæg.)

G. W. Bush

Jeg skrev en sandhed/faktum. Det er uacceptabelt at du fjerner sandheden alle fortjener at vide at G. W. Bush har skabt en 3. Verdensland og erklærede en krig med falsk bevisninger. Tak. Ali from Iraq (diskussion) 15. maj 2020, 12:25 (CEST)[svar]

Bemærk at jeg ikke nødvendigvis er uenig med dig. Bemærk dog også at den maskinoversættelse du har bidraget med, er behæftet med ret meningsforstyrrende fejl. Det skal endeligt bemærkes at Wikipedia kræver at der angives relevante og troværdige referencer. Du kan ikke bare indsætte diverse personlige synspunkter (uanset hvor "sande" de måtte være) og forvente at de får lov at blive stående. --Hjart (diskussion) 16. maj 2020, 08:21 (CEST)[svar]

formelkoder

Hvad er formelkoder? Jeg har intet kendskab til formelkoder. Jeg er stadig blot en nybegynder, så begrebet siger mig intet. MacApps (diskussion)MacApps

Afstemning for at fjerne / Alireza Kohany

Forklaring // Hjart Hej og høflighed, først og fremmest tak for din tid og læse biografien. Hvad angår diskussionen om sletning af hele siden, er de nødvendige kilder indtastet fra IMDB-webstedet https://www.imdb.com/name/nm11500635 / og flere af hans nyhedswebsteder og udgivne bøger og de tilgængelige artikler og selvfølgelig hans to websteder, hans officielle og bekræftede introduktions-id på Google (https://g.co/kgs/VSJaAc) også. Tjek hans søgning efter "Alireza Kohany" på engelsk. Du finder information om hans indhold og artikler. Og de er verificeret på YouTube, og deres bøger er tilgængelige i googlebøger, selvom alt dette muligvis ikke er en grund til ikke at slette siden; Men hvis afstemningen skal fjerne den, respekterer jeg reglerne. Tak.
_____
Hej og hilsen din service, dine kommentarer er fuldstændig acceptabel for mig, jeg ville tilføje, at jeg også tilføjede alle pålidelige og engelsksprogede nyhedskilder; Følgende link: (https://www.google.com/search?q=alireza+kohany&tbm=nws) Du kan kontrollere kildernes nøjagtighed ved at søge efter deres navn og henvise til afsnittet Google Nyheder. Jeg redigerede også Google News som en kilde til de aktiviteter og interviews og interviews, han gennemførte, og selvfølgelig alle hans artikler og interviews med den tyrkiske avis; Er det stadig en afstemning at fjerne eller ikke? På forhånd tak for din indsats. Hezareh3vom (diskussion) 11. jun 2020, 17:05 (CEST)

Please note that all I did was tag your page as a (bad) machine translation. Please also note that we generally do not like machine translations very much and that if your personal command of the danish language isn't all that great, just don't bother adding pages to our wiki.--Hjart (diskussion) 11. jun 2020, 17:49 (CEST)

Husk nye brugere

Hej Hjart. Husk lige denne her:

Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Vis forståelse for nye brugere.
  1. Når nye brugere opretter artikler er det en god ide, ikke straks at begynde at lægge skabeloner på artiklerne (og rette til, lægge kategorier på osv.), muligvis før artiklen er skrevet færdig. Mange nye brugere gemmer hele tiden, og hvis de så pludselig får en redigeringskonflikt, kan det være at de opgiver artiklen/Wikipedia, fordi det er for svært.
  2. Når nye brugere opretter artikler er det en god ide, ikke straks at begynde at lægge skabeloner på artiklerne, muligvis før artiklen er skrevet færdig. Det kan være at den nye bruger bliver skræmt væk af en negativ skabelon, der skyldtes at brugeren ikke havde skrevet artiklen færdig og ikke kender Wikipedia.
  3. Når nye brugere begynder at redigere i artikler på Wikipedia, er det en god ide at lægge en {{velkommen}}-hilsen på deres diskussionsside.
Med venlig hilsen Madglad (diskussion) 14. jul 2020, 10:49 (CEST)

Stengadebranden

Hvad får dig til at mene at koordinaterne er korrekte for Stengade 20 år 1875? Stikvejen mod vest blev fjernet og husene omnummereret efter branden. Derfor ligger spillestedet kendt som Stengade 30 nu i nummer 18. --Madglad (diskussion) 16. aug 2020, 11:41 (CEST)

En tanketorsk. Jeg besluttede mig straks efter for at det var tid til at tage en pause. --Hjart (diskussion) 16. aug 2020, 11:56 (CEST)
Jeg har vist også fået solstik. 1975 skulle der stå. Jeg må hellere tage på stranden. --Madglad (diskussion) 16. aug 2020, 12:10 (CEST)

Vilslev

Forstår ikke problemer i forbindelse med billeder - det er billeder jeg selv har taget? --Strighegn (diskussion) 19. nov 2020, 17:38 (CET)

@Strighegn:Der er i øjeblikket nogle obskure tekniske problemer med billeder uploaded siden mandag. Dem jeg indsatte i artiklen har ligget på Commons et par år allerede. --Hjart (diskussion) 19. nov 2020, 17:54 (CET)

OsmAnd

Tak for opdatering af OsmAnd. Jeg er dog ikke helt sikker på, at den gratis version tilbyder ubegrænsede, månedlige opdateringer af kort? Udover abonnementsversioen (OsmAnd Live) findes jo også OsmAnd+, hvor netop månedlige opdateringer nævnes som en feature. Venlig hilsen --Fugit hora (diskussion) 21. nov 2020, 11:44 (CET)

Jeg har brugt den gratis version i årevis og er helt sikker på at jeg kan downloade så mange jeg har lyst til. --Hjart (diskussion) 21. nov 2020, 11:48 (CET)
Hmm. Ok, det er måske netop + versionen jeg bruger. --Hjart (diskussion) 21. nov 2020, 11:51 (CET)
Kom i tanke om at den fulde version (OsmAnd+) vist kan hentes gratis på F-Droid, mens den koster på Google Play. Måske der du har fået den. Lidt forvirrende. --Fugit hora (diskussion) 21. nov 2020, 11:54 (CET)

Lidt opmærksomhed om skabelon FD

Hej. Jeg fandt denne ændringSvend Gade, hvor der er byttet rundt på født og dødsår og der mangler en mellemrum efter "," i sorteringsnøglen. Vær opmærksom på det. Ellers er den sammenskrivning af kategorier til skabelon noget, som jeg rettet op med min bot. --Steen Th (diskussion) 29. nov 2020, 20:10 (CET)

Glædelig Jul

Jeg ønsker dig og din familie en rigtig glædelig jul og et lykkebringende nytår Julehilsner fra -- Zoizit (diskussion) 21. dec 2020, 15:19 (CET)

Præstegade (Ribe)

Du var lige hurtigt nok - jeg havde lige tilføjet et afsnit om boderne i Præstegade og nu er det væk :-/(Skrev Tdn70 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Aj, nåede du ikke at gemme eller hvad? --Hjart (diskussion) 23. dec 2020, 13:22 (CET)
Niks, fik at vide at siden var ændret manuelt.... Well, nu har jeg skrevet det igen. Lad mig vide, hvad du tænker(Skrev Tdn70 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)
Når nogen kommer en i forkøbet og man derfor får en "redigeringskonflikt", kommer der en side hvor både artiklens aktuelle indhold og ens egne ændringsforslag er vist, så man får en chance for at redde sine ændringer. Det kræver lidt øvelse, men kan lade sig gøre. --Hjart (diskussion) 23. dec 2020, 14:00 (CET)
Det skal nok blive godt. Der er selvfølgelig rig mulighed for at bygge ud og pudse af, men det kommer henad vejen. --Hjart (diskussion) 23. dec 2020, 14:07 (CET)

Skabelonplacering

Jeg så lige at du flyttede {{kilder}} op i toppen af en artikel. Selv om det desværre er en udbredt praksis, er der konsensus om at kun slettetruende forhold bør markeres i toppen af en artikel (se: Wikipedia:Stilmanual#Artiklens_opbygning) Det har været hævdet at manglende kilder kan være slettegrund, men det gælder vist kun mere kontroversielle emner end Malle Plantage - Nico (diskussion) 23. jan 2021, 11:34 (CET)

Jeg har læst debatten fra 2011 som danner grundlag for afsnittet om artiklens opbygning i Stilmanualen igennem. Der var ikke konsensus for at kun slettetruede artikler bør markeres i toppen. Nico fremførte det synspunkt, mens Dannebrog Spy skrev "Skabeloner i toppen bør være til ting, der kan medføre sletning af artiklen, eller hvor læserne skal vide på forhånd, at der kan væsentlige ting, der ikke er i orden, f.eks. dårligt sprog eller forældede oplysninger. Simpelthen så folk ved at viderelæsning sker på eget ansvar, og at de ikke behøver at klage. Manglende kilder er naturligvis stadig et problem, men det vægter ikke så højt i forhold til forståelsen af indholdet." Andre synes ikke at have udtalt om brugen af topskabeloner i den oprindelige diskussion. Men mon ikke det er på tide at genoptage diskussionen nu da opfattelsen af vigtigheden af kilder for en artikels troværdighed synes større nu end for 9 år siden. --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 23. jan 2021, 17:01 (CET)
Jeg fandt det påfaldende at der i en artikel med så meget tekst som i den omtalte, ikke er en eneste kildehenvisning og fandt det blot hensigtsmæssigt at give skabelonen en mere fremtrædende plads. Alle de år på den anonyme placering nederst synes ikke at have ansporet bidragsyderne ret meget. Skabelonens tekst truer ikke med sletninger eller lign, så for mig at se er den forholdsvis uskyldig. --Hjart (diskussion) 23. jan 2021, 19:20 (CET)

Agathorn

Tak for præcisering omkring ophavsret. Rettigheder omkring lydklip er nu præciseres. Skal andet gøres? mvh InfomondialInfomondial (diskussion) 23. jan 2021, 22:01 (CET)

Tilbagerulning og ros

Hej Hjart. Umiddelbart fremstår redigeringerne Speciel:Diff/10634318, Speciel:Diff/10634319 og Speciel:Diff/10634320 som velmenende bidrag fra en IP-bruger som pågældende så vælger at fjerne igen, nok fordi deres bidrag gengav information der allerede var i artiklen. Siden det ikke er hærværk vil jeg fraråde brugen af tilbagerulningsværktøjet, og i stedet foreslå fjern redigering-funktionen eller manuel redigering hvis der er problemer der skal rettes efterfølgende, i overensstemmelse med Hjælp:Tilbagerulning#Tilladt brug. Ved godt det kan opleves som småting, men der har tidligere været tvister om korrekt brug af værktøjet.

I øvrigt skal du have stor tak for din aktivitet ift. patruljering af seneste ændringer. Jeg tror dit navn er det jeg støder på mest hyppigt ifm. tilbagerulning af hærværk, bortset fra de meget dedikerede administratorer. -- InsaneHacker 🕊️ (🗨️) 24. feb 2021, 12:15 (CET)

Boest Krat højene‎

Jeg mangler hjælp til koordinater på Boest Krat højene‎ - kan du hjælpe? --Villy Fink Isaksen (diskussion) 25. feb 2021, 16:04 (CET)

Jeg plejer at oprette i Wikidata og så trække derfra med coord wd. Det er meget nemmere (for mig i hvert fald).--Hjart (diskussion) 25. feb 2021, 16:15 (CET)
Kan man have koordinater til Godthåbhøjene i samme artikel, ellers mange tak. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 25. feb 2021, 16:41 (CET)
Det kan man sagtens ;-) --Hjart (diskussion) 25. feb 2021, 16:51 (CET)
Tak! --Villy Fink Isaksen (diskussion) 25. feb 2021, 16:54 (CET)

Hvorfor bliver du ved med at slette ting ?

Hvorfor sletter du kilder og nye artikler. Du sletter også referencer fra til ord der betyder det samme men leder. Hvad har du gang i? Jeg tænker specifikt på https://da.wikipedia.org/wiki/Skyter#Historie ", at skytherne var indvandret østfra til området nord for Sortehavet og havde fordrevet kimmererne og forfulgt dem..." samt den nye artikel "kimmererne" linker til. (Skrev 212.237.182.241 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Jeg er ikke administrator og kan derfor ikke slette artikler. --Hjart (diskussion) 27. feb 2021, 00:25 (CET)

vejhøvl

Jeg har et af dine billeder på Vejhøvl. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 4. mar 2021, 17:38 (CET)

Super :-D. Jeg var tilfældigt tilstede, da den kom forbi vores sommerhus. Glæder mig at billedet er til nytte. --Hjart (diskussion) 4. mar 2021, 17:43 (CET)

Tilbagerulning af fejlrettelser

Pugum Sø

Jeg korrekturlæste artiklen Pugum Sø og rettede åbenlyse fejl, ugør → udgør; blev blev → blev; Dert → Det. Du har rullet tilbage, så fejlene nu er der igen. Du skylder en forklaring på din handling! Hans Christophersen (diskussion) 4. mar 2021, 22:18 (CET)

Ups. Det var min mening at ville markere din ændring som "patruljeret". Undskyld. --Hjart (diskussion) 4. mar 2021, 22:48 (CET)

Hej det her var den eneste måde jeg kunne skrive det her tættere på, men jeg kan se du har lavet en ændring inde på Wikipedia siden omkring æg og det er du har skrevet at tilføje med at det er uforståeligt det er bare med at alle levende pattedyr de her æg inden i sig i hvert fald hunkøn kvinder og piger og sådan noget ja fordi så vil vi mennesker heller ikke kunne være her på jorden hvis kvindekroppen ikke var indrettet sådan der og så vil du heller ikke være i live og det vil jeg heller ikke og det var der ikke nogen mennesker overhovedet der vil på denne jord hvis de kvinder ikke havde ikke i sig eller inde i sig selv Bare lige så du ved det og så du har en meget bedre forståelse for det noget og tak for forståelsen og tak for forhånd (Skrev 5.186.117.154 (diskussion • bidrag) 27. mar 2021. Husk at signere dine indlæg.)

Hjælp!

Hej Hjart. Utilsigtet har jeg ødelagt din infobox på artiklen Annie Ernaux. Jeg har forsøgt at rettet fejlen men kan ikke finde ud af det. Kan du hjælpe? Og MEGET UNDSKYLD AT DET SKETE! venlig hilsen Rmir2 (diskussion) 28. mar 2021, 12:21 (CEST)

Jeg kan se, at du har klaret det. Mange tak!Rmir2 (diskussion) 28. mar 2021, 12:24 (CEST)

Husk test

Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du gendanner efter hærværk, så er det vigtigt at huske at tilføje de rette test-skabeloner til hærværksmandens brugerdiskussionsside. Med dette kan man nemlig sidenhen se, at denne bruger allerede har fået en advarsel, næste gang samme bruger laver hærværk, og dermed kan vandaler blive behørigt blokeret. Og i større tilfælde af hærværk, kan registrering af brugerens IP og den tilhørende institution komme på tale, så institutionen ved gentagelser kan blive kontaktet. Med venlig hilsen Pelle S.H. 4. apr 2021, 15:04 (CEST)
@Pelle S.H.: Min filosofi efter adskillige års aktivitet i OSM-miljøet er at hvis der bare er tale om hurtig "drive-by" hærværk og risikoen for at se mere til gerningsmanden er begrænset, så gider jeg ikke bruge unødig krudt på sagen. Derfor venter jeg gerne og ser om vedkommende fortsætter inden jeg eventuelt skrider til handling. --Hjart (diskussion) 4. apr 2021, 15:17 (CEST)

Autoritetsdata

Jeg kan du indsætte Autoritetsdata skabelon i artikler. Men jeg indsætter den via en databasedump med nogle måneds mellemrum. Så alle artikler med autoritetsdata får dem på et tidspunkt. Og jeg har den opgave p.t. i tankerne. --Steen Th (diskussion) 6. apr 2021, 15:30 (CEST)

Ok. Tak for oplysningen. --Hjart (diskussion) 6. apr 2021, 15:31 (CEST)

Keiko Fujimori

Hi, I'm an editor of Wikipedia In Spanish and I recencly saw that you planted the newly created article of Keiko Fujimori because I have created it in other wikipedias below, what happens is that she is currently participating in the presidential elections of 2021 where she went to the second round and it is very probably that become the next president of Peru, for this reason I ask you please to be able to solve the problems that I have committed. Thank you very much and greetings. Alexcordovaa (diskussion) 2. maj 2021, 17:30 (CEST)[svar]

Ang. fredninger.dk

Hej Hjart, Der er ikke noget skamløst i at bruge tekster fra fredninger.dk, de er CC/by/4.0/. Jeg havde en mailveksling med dem da de lancerede sitet, hvor de opfordrede os til at bruge deres tekster, selv om de selvfølgelig skal tilpasses wikiartiklerne. Nu har jeg ikke set på Bregninggårdartiklen, men der er ikke noget licensproblem i forhold til fredninger.dk. - Nico (diskussion) 20. maj 2021, 18:02 (CEST)[svar]

@Nico:Ok, tak for den oplysning. Jeg studsede noget over den tilføjede tekst, dels fordi den virkede lidt "reklame-agtig" og dels fordi den virkede lidt vel avanceret i forhold til IP-kontoens øvrige bidrag.--Hjart (diskussion) 20. maj 2021, 23:51 (CEST)[svar]

Checking a draft

Hello @Hjart:, I wrote the draft https://da.wikipedia.org/wiki/Bruger:BarbaraLuciano13/sandkasse/Andrea_Benetti of an article, concerning a well-known Italian artist https://en.wikipedia.org/wiki/Andrea_Benetti_(artist) Now I need someone to controll the text. Can you help me? Thank you so much for your help, --BarbaraLuciano13 (diskussion) 29. jun 2021, 09:51 (CEST)

Translation request

Hello.

Can you translate and upload the article en:Emblem of the Azerbaijan Soviet Socialist Republic in Danish Wikipedia?

Yours sincerely, Multituberculata (diskussion) 1. jul 2021, 14:42 (CEST)

Hans Munck

Hej, jeg kan se du har slettet min rettelse og beholdt Nico's gamle rettelse. Jeg kan ikke se, hvorfor du har valgt at gøre dette og hvad det er som er gjort forkert? Jeg har startet siden på anmodning fra en journalist, som ikke selv har kunnet lave en wiki side om Hans Munck. Det er derfor også på journalistens ønske, at artiklen skal være sat op på denne måde og der er slettet nogle sætninger og vendinger, som rigtig gerne skal blive i artiklen. De ændringer der er foretaget er kun på selve den korte intro del. Venlig hilsen --Thal0018 (diskussion) 3. aug 2021, 15:10 (CEST)

Hej, Hjart. Du har nye beskederThal0018's diskussionsside.
Du kan fjerne denne besked når som helst ved at fjerne {{Svar}}-skabelonen.

Årsagen til tibagerulningen skyldes dette afsnit i stilmanualen. På Wikipedia er der simpelthen nogle standarder, som det erfaringsmæssigt er bedst så vidt muligt ar følge. --Hjart (diskussion) 3. aug 2021, 15:29 (CEST)