Brugerdiskussion:Infobesity/Arkiv 1

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Velkomst[redigér wikikode]

Gtk-dialog-info.svgHjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, Infobesity!
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst; den vil hjælpe dig med at komme i gang.

Du kan starte med at læse vores fulde velkomst, og læse punkterne nedenfor.

Hvis du har brug for yderligere hjælp, besøg da gerne hjælpe- og chatkanalen, hvor du kan få et svar meget hurtigt.

Sidst, men ikke mindst, er du velkommen til at læse vores politikker og normer, for at sikre dig at du ikke bryder dem ved et uheld.

Med venlig hilsen Medic (Lindblad) 8. dec 2010, 11:29 (CET)

Om at fjerne skabeloner[redigér wikikode]

Det anses for dårlig stil at fjerne skabeloner fra en artikel, uden enten at redegøre for hvorfor man mener, de bør fjernes (kan gøres på artiklens diskussionsside eller i beskrivelsesfeltet), eller at have redigeret pågældende artikel så skabelonen ikke længere er gyldig. Undlad derfor venligst at fjerne skabelonerne fra Fodboldselskabet A/S‎ uden at have forholdt dig til ovenstående. --Medic (Lindblad) 8. dec 2010, 11:41 (CET)

Svar på spørgsmål.[redigér wikikode]

Hej. Jeg har svaret på dit spørgsmål her. Fortsat god skrivelyst. Mvh. --Pixi Uno 11. jul 2011, 04:50 (CEST)

Tak for hjælpen.

--Infobesity 11. jul 2011, 05:26 (CEST)

Fodbold-skabeloner[redigér wikikode]

Hey... kan du ikke sammenflette {{Kvinde-Danmarksserien}} med {{Danmarksturneringen i kvindefodbold‎}}, så der bliver en naturlig sammenhæng med {{Danmarksturneringen i fodbold}}. Mvh. --Pixi Uno 5. aug 2011, 00:56 (CEST)

Hmm.. som jeg har forstået skelner DBU mellem divisionerne og skridtet lige over de lokale/regionale unioner.
Med kvinderne må der være tale om spørgsmålet om mangel på potentiale, at der ikke er noget der hedder 2. division.
På mændenes side er der også en del forskel på krav til stadions osv., hvis man sammenligner de 3. lag og opefter med 4. lag (DS).
^Det er i hvert fald mine tanker, der ligger til grund for at jeg tror og går ud fra at adskillelsen af de to skabeloner på mændenes side, er ganske bevidst.
Men egentlig ville det måske nok være bedre med en sammenlægning ifølge nogen.
I så fald skal det gælde begge - herrer og damer.
Må der høres nogle forskellige fodboldkyndige og interesserede om.
Infobesity 5. aug 2011, 01:08 (CEST)
Hej. Skabelonen {{Fodbold i Danmark}} er ikke relevant på samtlige fodboldklubber i Danmark. Dertil er de allerede indsatte dækkende. Derfor har jeg annulleret dine indsætninger på forskellige mindre klubber fra Sjælland. --Pixi Uno 5. aug 2011, 02:30 (CEST)
Faktisk skal den slet ikke indsættes på nogen artikler om fodboldklubber. Den er vist allerede indsat de relevante steder. --Pixi Uno 5. aug 2011, 02:51 (CEST)

Wikilinks[redigér wikikode]

Hej. Du skal huske at tilrette de interne wikilinks. Det er ikke Kjellerup, Aarup, Lindholm etc. der spiller i 2. division, men derimod fodboldholdene som Kjellerup IF etc. der spiller der. :-) Mvh. --Pixi Uno 27. aug 2011, 23:22 (CEST)

Brugerside og navigationsbokse[redigér wikikode]

Hej Infobesity

Når man indsætter en navigationsboks eller en anden skabelon, er der altså ikke meningen, at man skal indsætte hele koden fra den på den side, hvor man gerne vil have den til at stå, sådan som du har gjort på din brugerside. Man nøjes med at skrive f.eks. {{wikipediaoprydning}}, hvorefter boksen så bliver indsat automatisk. Ideen med skabeloner er nemlig, at de kun behøver at blive redigeret et sted og samtidig fremstår ens overalt. Ellers kunne man jo risikere, at en navigationsboks blev opdateret et sted men ikke et andet.

Noget andet er at jeg undrer mig over, at du har indsat Wikipediajournalen på din brugerside. Normalt abonnerer folk på den, hvorefter en bot indsætter den på brugerdiskussionssiderne. --Dannebrog Spy 12. okt 2011, 15:54 (CEST)

Er rettet. Blot fordi at jeg ikke havde brugt den skabelon før, så kopirede jeg den, og glemte at det ikke var måden.
Ang. Wikipediajournalen synes jeg det så interessant ud, og vidste så ikke hvordan det skulle gøres. Måske du kunne komme med en forklaring?
--Sine Cera, Infobesity 12. okt 2011, 19:22 (CEST)
Du kan tilmelde dig på Wikipedia:Wikipediajournalen/Abonner, hvor der også er en forklaring på hvordan man gør. Jeg er dog ikke selv abonnent, så her må du spørge andre om detaljer. --Dannebrog Spy 12. okt 2011, 23:47 (CEST)

Kilder[redigér wikikode]

Tools nicu buculei 01.svgEt lille tip fra en anden wikipedianer.
For at forbedre Wikipedias overordnede troværdighed, bør du angive kilderne til de informationer, du bidrager med i artiklerne. I redigeringsvinduet klikker du på OOjs UI icon reference.svg og udfylder. Husk at se efter, om artiklen har en {{Reflist}} nederst. Med venlig hilsen --Pixi Uno 16. okt 2011, 18:03 (CEST)

Sportsportalen[redigér wikikode]

Hej Infobesity. Det er dejligt, at du vil bidrage til sportsportalen - der sker ikke for meget på den. Men jeg undrer mig godt nok lidt over, at du udskifter sportscitatet blot 10 minutter, efter at jeg havde sat nyt ind (i øvrigt efter at det gamle havde stået i præcis 3 måneder)?!? Jeg ved godt, at der ikke står noget nogen steder om, hvor tit de skal udskiftes, men da jeg introducerede tiltaget, havde jeg tænkt, at citatet passende kunne udskiftes sammen med månedens artikel og månedens foto. Hvad siger du til det? Mvh. Arne (Amjaabc) 26. okt 2011, 08:24 (CEST)

Sorry. Troede netop det var nogle måneder siden. Havde ikke lige sørget for at se på sidste redigering. Jeg redigerer tilbage. :-)
--Sine Cera, Infobesity 26. okt 2011, 09:13 (CEST)
Det er helt i orden. Det virkede ellers næsten som om du havde ventet på min redigering, inden du lavede din ;-) Men citatet var jo helt fint, så lad os huske den til om en måneds tid. Mvh. Arne (Amjaabc) 26. okt 2011, 13:41 (CEST)
Sådan er det med uheld - det rammer pludseligt, og gerne sært og mærkeligt. --Sine Cera, Infobesity 26. okt 2011, 14:10 (CEST)

Nyheder for november 2011[redigér wikikode]

Nyheder for januar 2012[redigér wikikode]

Tip[redigér wikikode]

Tools nicu buculei 01.svgEt lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du redigerer eller opretter artikler, så husk venligst at bruge forhåndsvisning. Dermed undgås for meget støj på listen over seneste ændringer, og du vil fange de fleste af dine slåfejl selv. Bemærk, at der findes forskellige redigeringsværktøjer, som gør det lettere at fange stavefejl. Med venlig hilsen Simeondahl (diskussion
Til Simeondahl. Hvor er det at Infobesity ikke har brugt ovennævnte? --Pixi Uno (diskussion) 12. mar 2012, 17:22 (CET)
Kunne bare se at han redegerede meget på en artikel mange gange, så jeg ville lige minde ham om at han kan bruge "forhåndsvisning" :) Mvh Simeondahl (diskussion|bidrag) 12. mar 2012, 17:25 (CET)

Hvorfor en test-skabelon?[redigér wikikode]

Hejsa. Jeg kan se at du har indsat en {{test}} på Brugerdiskussion:Andreaslinaa. Tør man spørge hvorfor? Så vidt jeg kan se, har brugeren ikke foretaget nogen redigeringer endnu. Eller havde vedkommende havde været her før som en IP-bruger? mvh Knud Winckelmann (diskussion) 29. mar 2012, 17:25 (CEST)

Hej. Hov. Jeg troede at man indsætter den som en velkomst til da-wiki uanset hvad. Så vedkommende skal have foretaget en redigering? Okay. Så ved jeg det.
--Sine Cera, Infobesity (diskussion) 29. mar 2012, 17:36 (CEST)
Hejsa. Nej, normalt venter man lige et par redigeringer for at se vedkommende hensigt, det er jo desværre ikke altid at de er gode.
En ting, som du så lige skal være obs på er at der findes adskillige velkomster, og den du brugte er den man bruger som første advarsel efter hærværk. Du kan se de tilgængelige velkomster på Wikipedia:Skabeloner/Brugersider.
Jeg har derfor tilladt mig at ændre din {{test}} til en {{velkommen}}.
Hvis du falder over noget hærværk eller nonsens, som bare skal slettes med det samme, så kan du indsætte f.eks. {{nonsens}}, men uden at slette sidens indhold. Så er det nemt og hurtigt for andre lige at vurdere det og derefter foretage det nødvendige. Her findes der også en række forskellige skabeloner, som bruges, alt efter behov. Dem kan du se på Wikipedia:Skabeloner/Generelle#Sletning. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 29. mar 2012, 17:48 (CEST)
Tak for hjælpen. Ja, det var {{velkommen}} jeg mente at bruge. Og tak for de to links! :-)
--Sine Cera, Infobesity (diskussion) 29. mar 2012, 17:53 (CEST)
Lige et sidste tip: Hvis du bruger {{velkommen|~~~~}}, så signeres og tidsstemples den automatiskt. Og så findes der også {{velkommenIP|~~~~}} til IP-brugere. Den indeholder ydeligere en opfordring til at oprette en brugerkonto. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 29. mar 2012, 18:03 (CEST)
Signéringen gættede jeg mig til. Men tak ellers. Den med IP-en vidste jeg ikke. Jeg retter dem vel bare så?
--Sine Cera, Infobesity (diskussion) 29. mar 2012, 18:08 (CEST)

Patruljant[redigér wikikode]

Hej Infobesity - du har nu fået ændret brugerrettighederne så du er patruljant. Du vil kunne se det som en ændring i Seneste ændringer, hvor der nu er røde udråbstegn ud for redigeringer der ikke er paruljeret. Håber du vil fortsætte det gode og vigtige arbejde med at få skilt skidt fra kanel; især redigeringer fra IP-adresser er vigtige, da man hurtigere får spottet evt. hærværksfolk med brugernavne - Tillykke og ha' en god dag. - Nico (diskussion) 1. apr 2012, 11:44 (CEST)

Jeg siger tak. Skal gøre mit bedste. Håber ikke der er for mange der leger aprilsnar herinde idag, med deres redigeringer. Hæhæ. :-)
--Sine Cera, Infobesity (diskussion) 1. apr 2012, 12:23 (CEST)

Stop lige en halv...[redigér wikikode]

Se lige Kategoridiskussion:Fanejede fodboldklubber‎ inden du fortsætter... --Pixi Uno (diskussion) 16. jun 2012, 16:52 (CEST)

Har du ikke en ide?[redigér wikikode]

Hej Infobesity. Du står jo opført som interesseret på Portal:Sport, så måske har du en ide til en artikel (eller gerne flere!), der kunne blive månedens artikel. Efter at afstemningsfristen er overstået 20. juni var der ingen forslag, og jeg synes, jeg har været en del rundt for at lede efter egnede artikler uden held. Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 26. jun 2012, 09:07 (CEST)

Hvad med Tennis? Den er vel aktuel i disse dage. Eller en anden sportsgren? Har ikke været med til at vælge nogen artikler før, men skal prøve at være opmærksom på at hjælpe fremover. :-)
--Sine Cera, Infobesity (diskussion) 26. jun 2012, 10:16 (CEST)

Fodbolddommere[redigér wikikode]

Hej Infobesity. Jeg faldt forleden over de to skabeloner du har oprettet omkring fodbolddommere i Danmarksturneringen, og har startet en sammenskrivnings/notabiitets diskussion op på {{Fodbolddommere i Danmarksturneringen for herrer}} og {{Fodbolddommere i Danmarksturneringen i kvindefodbold}}. Håber ikke at du er gået helt i stå her op wiki og har lyst til at diskutere skabelonerne. mvh Kwey09 (diskussion) 23. nov 2012, 13:11 (CET)

Hej. Jeg er klar over at jeg ikke har været så aktiv de sidste måneder på da-wiki. Har måske haft lidt pause med det vil jeg tro. Men jeg er begyndt at lave lidt igen, og vil prøve at få kigget på det snarest som du nævner om dommere. --Sine Cera, Infobesity (diskussion) 17. feb 2013, 12:51 (CET)

Herfølge BK anno 1999/2000[redigér wikikode]

Hej Infobesity. Du kan finde truppen for Herfølges Danmarksmestre her. dbh Kwey09 (diskussion) 21. feb 2013, 13:33 (CET)

Hej Kwey09 - Mange tak... havde ikke lige overvejet hjemmesider som den. Mange andre er jo lukket siden, som fx. havensupport.dk. Synes bare det er et historisk DM, udover mit tilhørsforhold taget i betragtning. Det er lidt sjovt at se trupsammensætningen fra en klub som Herfølge fra dengang - kun én udenlandsk spiller hos et mesterhold - det ser man ikke i dag! (ikke fordi jeg bifalder det som sådan - spillere må komme hvor som helst fra).
--Sine Cera, Infobesity (diskussion) 21. feb 2013, 13:59 (CET)

Esbjerg Stadion[redigér wikikode]

Hvorfor fjerne du indhold fra Esbjerg Stadion - en tom side giver ikke nytte. Og der var en omstilling til Esbjerg Idrætspark, som lige så kan beholdes. --Steen Th (diskussion) 23. feb 2013, 11:56 (CET)

Jeg prøvede at sørge for jeg kunne flytte Blue Water Arena-artiklen dertil... men man skal vidst være administrator.
Men jeg prøver at foreslå konsensus af brug af ikke-komercielle navne til artikelnavne på da-wiki, da det vil gøre tingene langt nemmere, og vi vil også lade være med at promovere firmaerne i for stor en grad.
--Sine Cera, Infobesity (diskussion) 23. feb 2013, 13:21 (CET)

Formatering[redigér wikikode]

Hej, Info når du laver en fodboldspiller-artikel kan du så ikke når du ikke ved hvornår eller hvormange mål han har scoret for en klub, ladet feltet stå tomt? Det, nuværende fire ???? ser ikke så pænt ud. Vh. --Gajolen (diskussion) 1. mar 2013, 12:45 (CET)

Hej. Jo, det er en fejl fra min side. Havde helt glemt at de felter godt kan stå tomme. Det retter jeg lige, og husker det ellers fremover. ;) --Sine Cera, Infobesity (diskussion) 1. mar 2013, 14:53 (CET)
Og dog... kan dog se at det ikke fungerer efter hensigten det du har lavet og rettet ved Mike Mortensen. Ved ikke lige hvordan man får det til at stå pænt, når man ikke kender alle spillerens årstal i klubber og antal kampe og mål. --Sine Cera, Infobesity (diskussion) 1. mar 2013, 14:59 (CET)

Nyheder for marts 2013[redigér wikikode]

Nyheder for august 2013[redigér wikikode]

Nyheder for september 2013[redigér wikikode]ProjektFodbold[redigér wikikode]

Hejsa. Jeg kan se, at du står som aktiv deltager i vores WikiProjekt Fodbold, derfor vil jeg høre om du ikke kan knytte en kommentar til vores debat om sidens layout, som vi har her. På forhånd tak. :) --Man-U (diskussion) 9. sep 2013, 19:35 (CEST)

Nyheder for oktober 2013[redigér wikikode]

Din sandkasse[redigér wikikode]

Hejsa. Jeg har flyttet din sandkasse til Bruger:Infobesity/Sandkasse, så den ligger under din brugerkonto. Mvh Knud Winckelmann (diskussion)

Nyheder for december 2016[redigér wikikode]

Annoncer
Bliv Patruljant!

WikiProjekt Feminisme


Sletningsforslag for Marstal/Rise[redigér wikikode]

Du har indstillet artiklen Marstal/Rise til sletning. Forslaget kan diskuteres her. --Madglad (diskussion) 23. dec 2016, 20:11 (CET)

Om diverse stadionskabeloner[redigér wikikode]

Jeg har tilladt mig at fjerne de {{notabilitet}}-skabeloner du påsatte Skabelon:Københavnsseriestadioner, Skabelon:Sjællandsseriestadioner og Skabelon:Lolland-Falsterseriestadioner 17. maj 2015. Hvis artiklerne er notable, er skabelonerne også relevante. Hvis du fortsat ønsker at få dem slettet, må du starte en sletningsdiskussion på Wikipedia:Sletningsforslag.
- Sarrus (db) d. 28. dec 2016, 21:25 (CET)

Så vidt jeg husker oprettede jeg de selv samme skabeloner selv. Men er dog af den holdning i dag, at de ikke er nødvendige. Mange af stadionerne er ikke oprettet alligevel, og skabelonerne bliver ikke vedligeholdt tilstrækkeligt. På den anden side kan du så med god grund sige at de kunne jo bare vedligeholdes. Kan prøve at finde tid og lyst til det, hvis ikke andre får det. --Infobesity (diskussion) 13. jan 2017, 15:56 (CET)

Nyheder for januar 2017[redigér wikikode]

Annoncer
Ugens konkurrence

15-årsjubilæum 1. februar

Skriv til Wikipediajournalen!


Nyheder for februar 2017[redigér wikikode]

Nyheder for marts 2017[redigér wikikode]

Wikipediajournalen
9. årgang, nr. 3 - udgivet 2. marts 2017

Nyheder for april 2017[redigér wikikode]

Wikipediajournalen
9. årgang, nr. 4 - udgivet 1. april 2017

Nyheder for maj 2017[redigér wikikode]

Wikipediajournalen
9. årgang, nr. 5 - udgivet 1. maj 2017

Wikipediajournalen abonnent-unudersøgelse[redigér wikikode]

Hej Wikijournalen-læser! Jeg har oprettet et spørgeskema til vores abonnenter for at undersøge hvilket indhold de primært læser i Wikipediajournalen, samt hvad de gerne vil se mere af. Jeg vil blive meget glad hvis du kan bruge 5 minutter på at besvare spørgeskemaet. Tryk her for at gå i gang! Mvh. InsaneHacker 🕊️ (💬) 1. jun 2017, 00:39 (CEST)

Nyheder for juni 2017[redigér wikikode]

Wikipediajournalen
9. årgang, nr. 6 - udgivet 1. juni 2017

Nyheder for juli 2017[redigér wikikode]

Wikipediajournalen
9. årgang, nr. 7 - udgivet 1. juli 2017

Nyheder for august 2017[redigér wikikode]

Wikipediajournalen
9. årgang, nr. 8 - udgivet 1. august 2017

Nyheder for september 2017[redigér wikikode]

Wikipediajournalen
9. årgang, nr. 9 - udgivet 1. september 2017

Nyheder for oktober 2017[redigér wikikode]

Wikipediajournalen
9. årgang, nr. 10 - udgivet 1. oktober 2017

Nyheder for november 2017[redigér wikikode]

Wikipediajournalen
9. årgang, nr. 11 - udgivet 2. november 2017

Nyheder for december 2017[redigér wikikode]

Wikipediajournalen
9. årgang, nr. 12 - udgivet 1. december 2017

Nyheder for januar 2018[redigér wikikode]

Wikipediajournalen
10. årgang, nr. 1 - udgivet 1. januar 2018

Nyheder for februar 2018[redigér wikikode]

Wikipediajournalen
10. årgang, nr. 2 - udgivet 2. februar 2018

Nyheder for marts 2018[redigér wikikode]

Wikipediajournalen
10. årgang, nr. 3 - udgivet 2. marts 2018


Nyheder for april 2018[redigér wikikode]

Wikipediajournalen
10. årgang, nr. 4 - udgivet 1. april 2018


Nyheder for maj 2018[redigér wikikode]

Wikipediajournalen
10. årgang, nr. 5 - udgivet 1. maj 2018


Nyheder for juni 2018[redigér wikikode]

Wikipediajournalen
10. årgang, nr. 6 - udgivet 4. juni 2018

Nyheder for juli 2018[redigér wikikode]

Wikipediajournalen
10. årgang, nr. 7 - udgivet 1. juli 2018

Nyheder for august 2018[redigér wikikode]

Wikipediajournalen
10. årgang, nr. 8 - udgivet 1. august 2018

Nyheder for september 2018[redigér wikikode]

Wikipediajournalen
10. årgang, nr. 9 - udgivet 1. september 2018

Nyheder for oktober 2018[redigér wikikode]

Wikipediajournalen
10. årgang, nr. 10 - udgivet 1. oktober 2018

Nyheder for november 2018[redigér wikikode]

Wikipediajournalen
10. årgang, nr. 11 - udgivet 14. november 2018

Nyheder for december 2018[redigér wikikode]

Wikipediajournalen
10. årgang, nr. 12 - udgivet 3. december 2018

Nyheder for januar 2019[redigér wikikode]

Wikipediajournalen
11. årgang, nr. 1 - udgivet 1. januar 2019

Nyheder for februar 2019[redigér wikikode]

Wikipediajournalen
11. årgang, nr. 2 - udgivet 1. februar 2019

Nyheder for marts 2019[redigér wikikode]

Annoncer
Farm-Fresh facebook.png Flere kvinder på WikiNyheder for marts 2019 (beklager fejlen første gang)[redigér wikikode]

Wikipediajournalen
11. årgang, nr. 3 - udgivet 1. marts 2019

Nyheder for april 2019[redigér wikikode]

Wikipediajournalen
11. årgang, nr. 4 - udgivet 1. april 2019

Nyheder for maj 2019[redigér wikikode]

Wikipediajournalen
11. årgang, nr. 5 - udgivet 8. maj 2019

Nyheder for juli 2019[redigér wikikode]

Wikipediajournalen
10. årgang, nr. 6 - udgivet 4. juli 2019

Nyheder for januar 2020[redigér wikikode]

Wikipediajournalen
11. årgang, nr. 1 - udgivet 12. januar 2020


Nyheder for januar 2020[redigér wikikode]

Wikipediajournalen
11. årgang, nr. 1 - udgivet 12. januar 2020