Brugerdiskussion:Steenth

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
(Omdirigeret fra Brugerdiskussion:Dbcsat)
Spring til navigation Spring til søgning

Bemærk

  • Aflevér ikke dit svar på en diskussionside fra et andet sted på denne side! Aflevér dit svar, hvor diskussionen er! Det er for at holde en diskussion sammen.
  • No translations requests, please!


Din bot kan ikke finde ud af nutids-r[redigér wikikode]

Hej Steen, dette er måske lidt OCD, men din bot kan altså ikke finde ud af nutids-r; se f.eks. denne ændring, hvor din bot har skrevet "bot: ændrer fra engelsk til dansk datoformat". Ja, meget lige meget, men for grammatiknørder som mig ser det latterligt dumt ud uden nutids-r. --Biscuit-in-Chief (DiskussionBidrag) 12. jan 2019, 23:06 (CET)

Hej. Jeg har brugt lidt til at overveje det inden jeg ville give dig et svar. Men normalt bruger jeg bydemåde i logbeskeder og ikke nytid. Jeg har prøvet det ud fra en grammatiktjek, ved at erstatte "ændre" med noget andet: "flyt fra engelsk til dansk datoformat" vs "flytter fra engelsk til dansk datoformat". Så jeg blev lidt mere klar over, hvorfor jeg har valgt at skrive på den måde. --Steen Th (diskussion) 14. jan 2019, 23:32 (CET)
Hmm, med den logik burde det være "flytte fra engelsk..." – "flyt" er imperativ, "ændre" er infinitiv. Altså kan man ikke bruge både "flyt" og "ændre", hvis man gerne vil have den samme fleksion i alle redigeringsopsummeringer. Nå, det også noget flueknepperi, det her, men synes lige, du skulle vide det. —Biscuit-in-Chief (Diskussion – Bidrag) 14. apr 2019, 18:08 (CEST)
Jeg har også bemærket brugen af navnemåde af redigeringsopsummeringer ("ændre" er navnemåde, bydemåden er "ændr"), men syntes ikke det var værd at kommentere. Jeg synes derimod at det er værd at rose Steen for et kæmpe arbejde "bag kulisserne" med at rette utallige småfejl, links og andet i artiklerne. Det kan være svært at få øje på, men betyder efter min mening meget. Tak, Steen. --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 14. apr 2019, 18:30 (CEST)
Ja, for fanden, jeg tænkte også på at give ham en barnstar her lidt tidligere på dagen, da jeg lagde mærke til, at han havde oprettet {{Auto italic title}}. Du får den squ bare hér:
Original Barnstar.png Teknikerens Barnstar
TAK! Og undskyld, at jeg spildte din tid ved at få dig til at tænke, om du vil have din bot til at lave nutids-r i redigeringsopsummeringer, noget, som er fuldstænding lige meget :-| —Biscuit-in-Chief (Diskussion – Bidrag) 15. apr 2019, 00:45 (CEST)


Nyheder for april 2019[redigér wikikode]

Wikipediajournalen
11. årgang, nr. 4 - udgivet 1. april 2019

Kursiveret titel[redigér wikikode]

Måske {{kursiveret titel}} også skal tilføjes automatisk til artikler med {{infoboks tv}} og {{infoboks avis}}? Er ikke et geni som dig, så er desværre bange for at kludre i det selv. —Biscuit-in-Chief (Diskussion – Bidrag) 16. apr 2019, 00:32 (CEST)

Jeg skriver lidt om processen her: Wikipedia-diskussion:WikiProjekt Skabeloner#Kursiveret titel med infoboks. Jeg har taget Skabelon:Infoboks avis, da den var på listen. Og jeg tager Skabelon:Infoboks tv senere - den er også oplagt. --Steen Th (diskussion) 16. apr 2019, 10:14 (CEST)
Okay, mange tak! —Biscuit-in-Chief (Diskussion – Bidrag) 16. apr 2019, 12:28 (CEST)
Hej Steen. Vil bare lige rose dig for skabelon-arbejdet. Det er super smart at integrere kursiveret titel i infobokse! Rigtig godt initiativ. Toxophilus (diskussion) 20. apr 2019, 20:14 (CEST)

Din bot og artikelnavne[redigér wikikode]

... har været genstand for diskussion her: Brugerdiskussion:Batmacumba#Guðmundur_Ingi_Guðbrandsson, og botten har været involveret i redigeringskrig med Batmacumba, se historikken for Guðmundur Ingi Guðbrandsson. Jeg er enig i Batmacumbas kritik. --Madglad (diskussion) 17. apr 2019, 02:42 (CEST)

Problemer er at Batmacumba ikke kom til mig, da problemet var der. Så kunne jeg have set på det imens der var data i databasen og ikke et år efter, hvor jeg ikke har hverken logfiler og en kopi af databasen på det tidspunkt. For det var faktisk en nemt problem at løse, hvis jeg bare have fået noget at vide på det tidspunkt.
Jeg kan se i artikel på den version Special:Permalink/9448106 vil linke til Veiðimálastofnun - men der er en kontrolkode inde i linket, som har de her har værdien %C2%AD som er imellem "Veiðimála" "stofnun" - dvs linker til et artikelnavn, hvor den ikke skal navngives efter. Den fejl er ikke synlig andet oppe i url'en og det er noget jeg fanger ved tjek af interne henvisninger. Men tjek med funktionen Hvad linker hertil med både det link, som jeg har angivet og det link, som er inde i den fejlramte version.
Da jeg mangler data, for at kunne teste en rettelse, kan jeg ikke gøre noget ved håndtering af problemet lige nu. Men det link, som jeg har skrevet i forrige afsnit, virker med garanti - den kan Batmacumba god kopiere og indsætte. --Steen Th (diskussion) 17. apr 2019, 10:41 (CEST)

Nyheder for maj 2019[redigér wikikode]

Wikipediajournalen
11. årgang, nr. 5 - udgivet 8. maj 2019

Iw - nysgerrig[redigér wikikode]

Hej Steen. Du er vist i gang med at slette gammeldags iw-angivelser i en række artikler, hvilket jeg også selv gør, når jeg støder på dem. Men jeg blev lidt forvirret over, at du med denne redigering kun fjerner én af flere iw-er. Jeg er sikker på, at du har en forklaring, jeg er bare nysgerrig efter at høre den. —Arne (Amjaabc) (diskussion) 11. maj 2019, 16:26 (CEST)

Jeg lader de interwiki-links, hvor der stadig er et interwiki-link, som findes som et andet emne være, hvor indholdet er på den wiki. Det er typisk referencer til lister over med et anker: fx en:Penalty card#Red card linker til rødt kort på enwiki - men der er ingen selvstædig artikel på enwiki med rødt kort.... Jeg har en arbejdsliste, hvor jeg kan se, hvad der bør slettes i Bruger:Steenth/sandkasse48. I Bruger:Steenth/sandkasse6 kommer det interwiki-links, som bliver tilbage. --Steen Th (diskussion) 11. maj 2019, 16:35 (CEST)
Tak for forklaringen. Jeg går ud fra, at man ikke kan angive et anker på Wikidata. —Arne (Amjaabc) (diskussion) 11. maj 2019, 16:45 (CEST)
Jep. Man ikke tilføje et anker på Wikidata. Den metode man bruger, er at sætte det i en omstilling. Men man ikke tilføj direkte en omstilling til wikidata. Så man oprette eller ændre en omstilling til en side, som tilføjes wikidata og ændre siden til en omstilling bagefter. Der er ønsker om at kunne tilføj omstillinger til wikidata.
Ellers har jeg fået gjort den runde færdig, som jeg var igang med, så det som er tilbage er i Bruger:Steenth/lister/Wikidata interwiki forskelle, hvor kan være interwiki-konflikter og Bruger:Steenth/sandkasse6, hvor de fleste links er med ankre. For at understøtte overblik over interwiki-konflikker, kigger jeg på en rapport, hvor man kan se en samling af alle links for de mulige Wikidata-emner. --Steen Th (diskussion) 11. maj 2019, 22:23 (CEST)